Søllerødvegen 40

Haugesund
Prisantydning

3 990 000,-

Solgt
 • BRA210㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom6
 • Byggeår1922
 • Omkostninger100 920,-
 • Totalpris4 090 920,-

BUD FORELIGGER Haugesund - Klassisk villa med gjennomgående god standard. Må sees. Fantastisk utsikt

Detaljer

Meget pen og innholdsrik enebolig over 3 plan og loft. Boligen har vært gjenstand for en betydelig innvendig og utvendig oppussing. Inneholder gang, bod, vaskerom, bad og 2 soverom i kjeller. Vindfang, gang, gjestetoalett, soverom, kjøkken og stue i 1. etasje. Stue, bad og 3 soverom i 2. etasje. Loftstue i øverste etasje. Boligen er pusset opp med kostbare materialvalg. Bør virkelig sees for korrekt inntrykk.

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført med grunnmur av tegl og betong på tilbygg. Tømret veggkonstruksjon. Tak tekket med skifer. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport.

Takstmann har i sin rapport gitt TG3 på: Takkonstruksjon. Hele takkonstruksjonen er gjenbygget. Det er ingen mulighet til vurdering utover alder og observasjoner fra underliggende etasje. Det er observert mott. Det er ikke montert rekkverk på balkong/terrasser. Etasjeskiller, skjevheter. Vaskerom har ingen ventilasjon. Det mangler en del ventiler i boligen.

Det er ikke søkt om ferdigattest på takoverbygg inngangsparti, sykkelbod på husets nordside samt innredning av kjeller og loft og terrasse med uinnredet kjeller på huset sørside.

Primærrom

Bruksareal Kjeller: 55 kvm 1. etasje: 71 kvm 2. etasje: 64 kvm 3. etasje: 20 kvm Primærrom Kjeller: 46 kvm Gang, bad, vaskerom og 2 soverom(ikke godkjent). 1. etasje: 71 kvm Entrè, gang, wc, soverom, stue og kjøkken. 2. etasje: 64 kvm Stue, bad og 3 soverom. 3. etasje: 20 kvm Stue/hobbyrom(ikke godkjent)

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på boligen. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Det gjøres oppmerksom på at det er utført tiltak som er utført men som ikke er omsøkt eller godkjent, bl.a. takoverbygg ved inngangsparti, terrasse med uinnredet kjeller (mot sør,) samt innredning av kjeller og loft. Kjeller og loft er derfor ikke godkjent til dagens bruk, som rom for varig opphold.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler på begge soverom i kjeller og begge bad. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Søllerødvegen 40 har en fantastisk beliggenhet høyt i terrenget med nydelig utsikt utover Karmsundet og sjøen. Allerede fra i første etasje har en god kontroll på den maritime trafikken langs sundet.

  Solen kan nytes stort sett hele dagen på eiendommen og en har i hage på grunnplan og terrasser som gir svært gode solforhold.

  Eiendommen ligger i et attraktivt boligområde med kort vei til det meste av hva Haugesund har å by på. Herfra har en kort avstand til Norheim, Oasen storsenter og Norheim næringspark.

  Familievennlig i et rolig og trivelig gate uten gjennomgangstrafikk. Gangavstand til Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole, barnehage og idrettsanlegg.

  Adkomst

  Følg Salhusvegen sørover og passer Toyota på venstre side av veien. Ta deretter andre vei til venstre innpå Søllerødvegen. Følg veien og ta 3 veier til høyre, en vil etter siste vei til høyre få boligen på venstre side av veien.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 585,-
  • Tinglysing skjøte kr. 585,-
  • kr 100 920,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 090 920,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 16 899,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. I tillegg kommer renovasjon (HIM) på kr. 2 981,- for standard abonnement.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  05.11.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 02220020
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.