Solvangvegen 45 B, 5519 HAUGESUND

Solvangvegen 45 B

Haugesund
Prisantydning

1 990 000,-

 • BRA94㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1969
 • Omkostninger8 853,-
 • Totalpris2 301 854,-
 • Felles/mnd3 666,-

Pent oppusset (2014) leilighet med nytt bad og kjøkken - Stor innglasset terrasse - Fri og fin beliggenhet

Beskrivelse

Leiligheten i Solvangvegen 45 B har en flott beliggenhet og er det fremste bygget i området. Her er det fin og fri utsikt som nytes best fra den store innglassede balkongen. Leiligheten gikk gjennom en omfattende oppussing i 2014 og har blant annet fått nytt kjøkken (med rør-i-rør), ny vedovn og nye gjennomgående gulv i gang, stue, kjøkken og tepper på soverommene. Badet ble renovert av fagfolk med rør-i-rør system, nye overflater og ny innredning. I tillegg til badet har leiligheten separat vaskerom. Leiligheten bør sees for et korrekt inntrykk.

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom: Gang, 2 soverom, bad, vaskerom, stue, kjøkken og innglasset terrasse.

2 bod i kjelleren av bygget.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stor og romslig stue med god plass til både sittegruppe og spisebord. I stuen er det vedovn. Stuen har utgang til stor innglasset balkong.

I forbindelse med oppussingen i 2014 ble det lagt nytt gjennomgående gulv i gang, stue og kjøkken.

Hvitt Norema kjøkken med hvite klassiske og profilerte fronter. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Ved kjøkkenet er det plass til spisebord. Årstall: 2014.

Hovedsoverommet har teppe på gulv. Soverom nr 2 har også teppe på gulv. Flotte skyvedørsgarderober på soverommene.

Badet har våtromsbelegg på gulv og varmekabler. Badet ble oppusset av fagfolk i 2014. Badet har stort baderomsmøbel og dusjhjørne. Det er rør-i-rør rørsystem.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 94 kvm
Bygningsinformasjon

Bygget er oppført i mur.

Primærrom

2 .etasje: Gang, soverom x 2 stk, bad, vaskerom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 22.01.1973, samt for fasadeendring datert 15.12.2015

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Ramsdalen er etablert boligområde hvor du har en herlig følelse av at en er omringet av fri natur. Rett i nærheten har du turområder med utbredt løypenett og byens beste turløyper. Her kan du løpe eller gå, alt ettersom. Vangen er også rett i nærhet og er en populær samlingsplass for familien.

  Attraktivt boligområde med kort gang- og sykkelavstand til skoler i alle alderstrinn, butikk, idrettsanlegg, svømme- og ishall og flotte turområder like utenfor døren

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  • 303 001,- andel fellesgjeld pr. dato 3. okt. 2020
  • 2 293 001,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • kr 8 853,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 301 854,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 666,- avdrag, renter, fellesforsikring bygg, Kommunale avgifter, renovasjon, kabel-tv/bredbånd og diverse avsetning til vedlikehold felles areal.

  Renovasjon

  abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kjøl/frys på kjøkken samt vaskemaskin med tørkefunksjon som står på vaskerom medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 01.10.2020: 2.02% pa. Antall terminer til innfrielse: 6 Saldo per 01.10.2020: 2 126 859 Andel av saldo: 16 725 Første termin: 31.12.2013Første avdrag: 30.06.2014 ( siste termin 30.06.2023 )

  Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 01.10.2020: 1.56% pa. Antall terminer til innfrielse: 53 Saldo per 01.10.2020: 36 405 000 Andel av saldo: 286 277 Første termin: 12.06.2017Neste avdrag: 12.06.2025 ( siste termin 12.12.2046 )

  Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 12.06.2025 utgjøre ca kr 913,00 per måned for denne boligen.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger våtroms rapport datert 01.10.20 og selgers Egenerklæring datert 13.10.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00339
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.