Solvangvegen 45 D, 5519 HAUGESUND

Solvangvegen 45 D

Haugesund
Prisantydning

1 490 000,-

 • BRA82㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1969
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 751 585,-
 • Felles/mnd3 128,-

Visning v/påmelding - Flott andelsleilighet - Stor innglasset terrasse - Fri beliggenhet!

Beskrivelse

Velkommen til denne flotte leiligheten i Solvangvegen 45D! Blokken har en flott beliggenhet og er det fremste bygget i området. Her er det fin og fri utsikt! Leiligheten ble i 2002 vesentlig renovert.

Boligen er innredet over et plan i 3.etasje og inneholder: Gang, bad, vaskerom, soverom, stue, kjøkken og vinterstue.

Gang med porttelefon og god plass til å henge av seg yttertøyet.

Stor og lys stue med god plass til spise- og sittegruppe. TV/bredbånd fra Altibox. Store vindusflater sørger for godt med naturlig lysinnslipp. Det er utgang til vinterstue via terrassedør. Det er pipe i et hjørne i stua, slik at det kan installeres vedovn om ønskelig.

Vinterstuen blir som en naturlig forlengelse av stuen og er en flott plass for å nyte varme dager. Her er det glass-skyvedører, rullegardiner, koksgrått teppe og en flott utsikt mot vest. Grilling på terrassen er tillatt med elektrisk- eller gassgrill.

Kjøkkenet ble totalrenovert i 2002. Stor og flott innredning i lys bøk av typen ALNO-kjøkken. Det er rikelig med skap og benkeplass, samt plass til et lite spisebord. Det er ikke anledning å koble vifte til blokkenes ventilasjonssystem. Styret anbefaler og oppfordrer til kjøkkenvifte med kullfilter.

Det ble i 2002 endret på planløsning til bad. Da ble tidligere vaskerom og toalettrom slått sammen til dagens bad. Daværende baderom ble omgjort til vaskerom. Dette er søkt og godkjent av styret i borettslaget. Badet er helfliset med lys grå fliser. Baderomsinnredning fra Foss, dusjnisje og gulvstående toalett.

Vaskerom med opplegg til vaskemaskin, innredning med utslagsvask (2010) og tørkesnor i taket. Det er belegg i gulvet.

Soverom i god størrelse med garderobeskap.

Det er to tilhørende boder, samt sykkelstativ og fellesrom i kjelleren.

Kjekt å vite: Alle avløp i blokken er nylig renset/spylt. Det er panelovner i alle rom bortsett fra i vaskerom og gang. Haugaland Kraft utførte i desember 2008 kontroll av el-anlegg.

Oppsummering takst rapport: Lys og fin leilighet som fremstår som uvanlig velholdt tatt alder i betraktning. Kjøkken, bad og vaskerom ble oppgradert i 2002 og fremstår som svært pent brukt. Av anmerkninger ut over normal elde er følgende bemerket: - Sluk er ikke skiftet ved renovering av bad (+vaskerom) og den ligger utenfor dusjen. (Kabinett anbefales).

Bygningsinformasjon

Bygget er oppført i mur.

Primærrom

Gang, bad, vaskerom, soverom, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. boligblokk datert 22.01.1973.

Det foreligger ferdigattest vedr. fasadeendring og montering av ny balkongfasade i glass og aluminium datert 15.12.2015.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har ypperlig beliggenhet. Den ligger i første rekke mot Solvangveien. Området er stille og rolig. Kort vei til friluftsområder - både til Ramsdalen/Eivindsvannet og til Haraldsvang. Idrettsanlegg like ved Haraldsvang. Kort vei til skole og barnehage. Gangavstand til byen. Det er god bussforbindelse. Busstopp like utenfor blokken. Det er fint opparbeidede områder rundt blokken.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  • 252 328,- andel fellesgjeld pr. dato 9. apr. 2021
  • 1 742 328,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 751 585,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 128,- pr. mnd. som dekker bla. felles bygningsforsikring, forr.førsel, kom. avg. , strøm i fellesarealer, betjening av andel fellesgjeld, Kabel TV/Brebånd fra Altibox samt noe vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  Inkl. i felleskostnader.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 386 788,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Informasjon fra forr. fører: Styreleder oppfordrer ved salg av leilighet meglere til å melde fra om følgende: 1. Dersom lås i dør inn til leilighet er skiftet ut (skal være systemnøkler fra Trioving/tilknyttet masternøkkelsystem). 2. Dersom avtrekksvifte kjøkken er blitt koblet til gammelt avtrekksanlegg. Dette av sikkerhetsmessige årsaker.

  Frittstående hvitevarer medfølger handelen. Dvs. vaskemaskin, stekeovn, kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin og tørketrommel. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Det er videre en forutsetning at kjøper blir godkjent av styret i borettslaget.

  Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 09.04.2021: 0.80% pa. Antall terminer til innfrielse: 5 Saldo per 09.04.2021: 1 487 389 Andel av saldo: 9 905 Første termin: 31.12.2013Første avdrag: 30.06.2014 ( siste termin 30.06.2023 )

  Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 09.04.2021: 0.80% pa. Antall terminer til innfrielse: 52 Saldo per 09.04.2021: 36 405 000 Andel av saldo: 242 424 Første termin: 12.06.2017Neste avdrag: 12.06.2025 ( siste termin 12.12.2046 ) Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 12.06.2025 utgjøre ca kr 841,00 per måned for denne boligen

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 15.04.2021 og selgers Egenerklæring datert 16.04.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00138
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.