Solvangvegen 45C

Haugesund
Prisantydning

1 290 000,-

Solgt
 • BRA90㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1969
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris1 559 615,-
 • Felles/mnd3 671,-

Haugesund - Renoveringsobjekt - 3-roms leilighet i 1.etasje - Ingen dokument avgift!

Beskrivelse

Leiligheten har enkel standard og har behov for oppussing/renovering.

Stue i god størrelse. Rikelig med plass til større sitte- og spisegruppe her. Mulighet for å etablere vedovn. Utgang til stor innglasset balkong. Denne fungerer som en forlengelse av stuen, på vår og sommerhalvåret.

Greit med skap og benkeplass på kjøkkenet. Fliser over kjøkkenbenk. Super praktisk vaskerom/grov-kjøkken like innenfor. Her med utslagsvask og opplegg til vaskemaskin.

Badet har belegg i gulv og tapet på vegg. Gulvstående toalett, vask og dusjkabinett.

To soverom, begge i gode størrelser. Plassbygd garderobeskap på begge rom.

Bygningsinformasjon

Sammendrag av boligens tilstand fra takstmanns tilstandsrapport:

Store eller alvorlige avvik - TG3: Våtrom - Generell - Bad Våtrom - Generell - Vaskerom/grov-kjøkken

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Innvendig - Overflater Innvendig - Etasjeskille/gulv mot grunn Innvendig - Radon Innvendig - Innvendige dører Kjøkken - Overflater og innredning - Kjøkken Kjøkken - Avtrekk - Kjøkken Tekniske installasjoner - Varmtvannstank Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Utvendig - Vinduer Våtrom - Tilliggende konstruksjoner våtrom - Vaskerom/ grov-kjøkken Tekniske installasjoner - Vannledninger Tekniske installasjoner - Avløpsrør

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 90 kvm Primærrom 1. etasje: 73 kvm Gang, 2 stk soverom, bad, vaskerom/grov-kjøkken, kjøkken og stue. Sekundærrom 1. etasje: 17 kvm Vinterhage/innglasset balkong

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. boligblokk datert 22.01.1973.

Det foreligger ferdigattest vedr. fasadeendring og montering av ny balkongfasade i glass og aluminium datert 15.12.2015.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og pipe/mulighet for å sette inn vedovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten har ypperlig beliggenhet. Den ligger i første rekke mot Solvangveien. Området er stille og rolig. Kort vei til friluftsområder - både til Ramsdalen/Eivindsvannet og til Haraldsvang. Idrettsanlegg like ved Haraldsvang. Kort vei til skole og barnehage. Gangavstand til byen. Det er god bussforbindelse. Busstopp like utenfor blokken. Det er fint opparbeidede områder rundt blokken.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  • kr 1 290 000,- (Prisantydning)
  • 262 655,- andel fellesgjeld pr. dato 31. jul. 2023
  • 1 552 655,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 559 615,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 671,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kabel-tv/bredbånd levert av Altibox, kommunale avgifter, strøm og vedlikehold av fellesarealer, samt forretningsførsel.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Megler gjør særlig oppmerksom på at eiendommen selges via fullmektig. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Eiendommen overleveres i den stand den er ved visning uten ytterligere utvask.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230317
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.