Søre Ferkingstadveg 99

Karmøy
Prisantydning

2 790 000,-

Solgt
 • BRA256㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1979
 • Omkostninger70 830,-
 • Totalpris2 860 830,-

Ferkingstad - Velholdt og innholdsrik enebolig over 2 plan og garasje. Flott utsikt mot havet i sør - vest. Barnevennlig

Detaljer

Praktisk og velholdt enebolig over 2 plan. Inneholder i 1. etasje entre - vindfang. Romslig kjellerstue med godt med vinduer som gir godt med lysinnslipp, vedovn. 3 gode soverom. Nyere bad med dusjkabinett. Matbod og teknisk bod. Romslig hall med trappeløp opp til husets hovedetasje. Denne etasjen består av gang - trappegang, stort kjøkken med godt med skap og benkeplass. Oppvaskmaskin. Spiseplass ved karnappvindu. Tilstøtende vaskerom og bi-inngang. Stort bad med dusjkabinett og badekar. 2 gode soverom hvorav hovedsoverom med rikelig av skapplass og utgang til luftealtan. Romslig vinkelstue med god plass for spisestue og flere sofaer. Flott etasjeovn. Nydelig utsikt over landskapet og ut over havet.

Bygningsinformasjon

Kommunen finner ingen bygningstegninger på boligen eller tilbygg i sine arkiv. Megler har således ingen anledning å sjekke faktisk innredet planløsning mot hva som er omsøkt godkjent.

Boligen er trolig oppført med grunnmur av betong. Bindingverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner. Se for øvrig vedlagte rapport.

Takstmann har i sin rapport gitt TG3 Store eller alvorlige avvik på følgende: Terrasseplatting - Det er ujevn overflate og hullrom under steinplatting. Utvendig trapp - Det er ikke montert rekkverk. Rom under terreng - Det er gjennom målinger påvist høyt fuktnivå i trevegger i underetg./kjeller, det er derfor ikke foretatt hulltaking. Det er påvist fuktighet i oppforet tregulv i underetg/kjeller, og det er derfor ikke foretatt hulltaking. Vaskerom - Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. Overflater bad - Det er påvist tegn til fuktskader i overflater. Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen. Det er fuktskade i himling på tak. Dette er tørt på befaring, men tak må byttes ut. Vindu er i våt sone til badekaret og det er noe fuktskade på treverk. Ventilasjon - Det er påvist store avvik på ventilasjonsløsning i forhold til byggets oppføringstidspunkt. Elektrisk anlegg - Sikringsskap med automatsikringer av eldre type. Terrengforhold - Terreng faller inn mot bygning.

TG2 Avvik som kan kreve tiltak på følgende: Taktekking, nedløp, beslag, kledning, tak, vinduer, dører, overflater, radon, pipe - ildsted, trapper, gulv bad, ventilasjon bad, avløpsrør, varmtvannstank (mangler sluk i rom), drenering og grunnmur.

Primærrom

Bruksareal Kjeller: 120 kvm 1. etasje: 136 kvm Primærrom Kjeller: 98 kvm Gang , Stue , Soverom , Soverom 2, Bad , Soverom 3 1. etasje: 136 kvm Entré , Vaskerom , Kjøkken , Hall , Stue , Bad , Soverom , Soverom 2

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Peisovn i stuen, varmepumpe, for øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Landlig beliggende med fin sjøutsikt og kort vei til havn, skole, butikk og idrettsanlegg.

  Adkomst

  Fra Vestre Karmøyveg tar du inn Søre Ferkingstadveg mot Ferkingstad. Ca 200 meter før havnen tar du inn mot venster(sør) og raskt til høyre igjen. Boligen ligger da som nest innerste hus i en blindvei.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område avsatt til LNFR i kommuneplanen.

  • kr 2 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • kr 70 830,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 860 830,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 427,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 504 979,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det er ikke mulig å kjøpe boligkjøperforsikring.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230212
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.