Spannalia 10C

Karmøy
Prisantydning

2 150 000,-

Solgt
 • BRA60㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2012
 • Omkostninger63 580,-
 • Totalpris2 213 580,-
 • Felles/mnd1 312,-

Hjørneleilighet på første plan med 2 soverom, parkering og stor terrasse mot vest

Beskrivelse

Gang med garderobeløsning. Malte overflater på vegger og fliser på gulv.

Hovedsoverom av god størrelse med garderobeløsning. Malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Soverom 3 er et mindre rom med plass til alt man trenger. Malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Kjøkken i åpen løsning til stue med øy-løsning og integrerte hvitevarer. Grå laminat benkeplate. Innredningen er oppgradert i sin tid og er fra kvalitetsleverandøren Friestad kjøkken.

Stue med plass til både spisebord og tv-sofa. Utgang til stor terrasse mot vest. Gode solforhold.

Helfliset baderom i tidløse farger. Varmekabler i gulv. Dusjkabinett, vegghengt wc og baderomsinnredning med servant, speil og lagring.

Praktisk og separat vaskerom med malte overflater på vegger og vinyl på gulv.

Parkeringsplass Like utenfor døren med tilhørende bod rett ved.

Detaljer

Gang, soverom, soverom 2, bad, stue/kjøkken, vaskerom/bod.

Bygningsinformasjon

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Tekniske installasjoner > Andre VVS-installasjoner Det har ikke vært avholdt service på anlegget senere år. Kostnadsestimat: Under 10 000

Tekniske installasjoner > Varmesentral Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. Det er avvik: Normal levetid er 12 - 15 år. Vedrørende andre avvik gjelder dette rust på oppheng for utedel. Det er betydelig rust på dette utstyret.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 60 kvm Primærrom 1. etasje: 60 kvm Gang, 2 soverom, bad, stue/kjøkken og vaskerom/bad.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gulv. Varmepumpe. Elektrisk.

 • Beliggenhet

  Beliggende i populære Spannalia med gangavstand til alt du trenger. I tillegg bare få minutter kjøretur til Alti Amanda og Oasen storsenter. Ca 7 minutter i bil til Haugesund sentrum.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert for bolig.

  • kr 2 150 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 63 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 213 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 312,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring og avsetning til diverse utvendig vedlikehold

  Kommunale utgifter

  kr 11 173,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  08.05.2023 og selgers Egenerklæring datert 27.04.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230196
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.