Spannalia 16F

Karmøy
Prisantydning

2 890 000,-

Solgt
 • BRA105㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2013
 • Omkostninger84 000,-
 • Totalpris2 974 000,-
 • Felles/mnd1 768,-

Pen 3-roms med god standard i øverste etasje med utsikt | Solrik altan | Carport | Sentral beliggenhet

Beskrivelse

Leilighet i 3.etasje i flermannsbolig. Tilkomst til leiligheten via utvendig trapp, da opp en etasje fra baksiden (inngangssiden). Leiligheten disponerer carport. Utvendig bod ved carport.

Yttergang med malte overflater på vegger og laminat på gulv.

Gang med malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Hovedsoverom av god størrelse med garderobeløsning. Malte overflater på vegger og laminat på gulv.

Soverom 2 er et mindre rom med plass til alt man trenger. Malte overflater på vegger og laminat på gulv.

Kjøkken i åpen løsning til stue med øy-løsning og integrerte hvitevarer. Grå/sort laminat benkeplate. Innredningen er oppgradert i sin tid og er fra kvalitetsleverandøren Friestad kjøkken.

Stue med plass til både spisebord og tv-sofa. Utgang til stor altan mot sør/vest. Gode solforhold. Det er nylig lagt ny parkett på gulv i stue/kjøkken

Helfliset baderom i tidløse farger. Varme i gulv. Dusjkabinett, vegghengt wc og baderomsinnredning med servant, speil og lagring.

Praktisk og separat vaskerom med malte overflater på vegger og vinyl på gulv.

Parkeringsplass i carport like nedenfor og over veien med tilhørende bod rett ved.

 • Boligsprinkling
 • Balansert ventilasjon
 • Luft til luft varmepumpe
Detaljer

Gang, soverom, soverom 2, bad, stue/kjøkken, vaskerom/bod.

Bygningsinformasjon

Se vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av Knutsen Takst datert 6/5-2024 der byggemåte er nærmere beskrevet, og også gitte tilstandsgrader fremkommer. Tilstandsgradene tilsier hvilken tilstand et objekt har i forhold til et definert referansenivå. For nærmere forklaring av tilstandsgrader og hva de angir, se s.4 i tilstandsrapporten.

På denne eiendommen har følgende fått tilstandsgrad 2: AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK Våtrom > 2. Etasje > Bod m/sluk > Overflater Gulv Våtrom > 2. Etasje > Bad > Overflater Gulv

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Se vedlagt rapport for mer informasjon.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for nybygg. Boligblokk på 3 eller 4 etasjer datert 28.09.2017.

Adgang til utleie

Med de begrensinger som måtte følge av lov og vedtekter har seksjonseierne full og eksklusiv disposisjonsrett over sine seksjoner. Ethvert framleie skal meldes til styret eller forretningsfører for registrering.

Vei/vann/kloakk

Vann | Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikk- og fellesledninger. Avløp | Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikk- og fellesledninger.

Vei | Adkomst skjer via offentlig vei.

Oppvarming

Det er montert luft til luftvarmepumpe i stue. På badet er det varme i gulv.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i populære Spannalia med gangavstand til alt du trenger. I tillegg bare få minutter kjøretur til Alti Amanda og Oasen storsenter. Ca 7 minutter i bil til Haugesund sentrum.

  Adkomst

  Boligen merkes med «til salgs»-plakat fra Eiendomsmegler A.

  Åpner du annonsen på finn.no eller em-a.no, finner du en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringsplan 597 gjelder. Kopi av situasjonskart, matrikkelberv kommuneplan etc. kan fås ved henvendelse til megler. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • 2 890 000,00 (Prisantydning)
  • Omkostninger
  • 75 500,00 (Dokumentavgift)
  • 250,00 (Gebyr etingslysning)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr pantedokument kjøper)
  • 500,00 (Tinglysningsgebyr skjøte)
  • --------------------------------------------------------
  • 76 750,00 (Omkostninger totalt)
  • --------------------------------------------------------
  • 2 966 750,00 (Totalpris inkl. omkostninger)
  • --------------------------------------------------------
  • kr 84 000,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 974 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 768,- Månedlige felleskostnader pr. 05.04.2024 er kr. 1 768,- og går til å dekke: Driftskostnader og vedlikehold, felles husforsikring, forretningsfører , felles strøm, vaktmester tjenester på uteareal og Tv og internett fiberbånd 1000/1000.Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i selskapets styre og/eller generalforsamling. Opplysninger om fellesutgifter, fellesformue og fellesgjeld er basert på informasjon fra forretningsfører Bate. Avtale om finansiering av felleskostnader hos Klare Finans AS.

  Kommunale utgifter

  kr 9 172,- pr. 2023. Kommunale avgifter inkluderer Avløp kr. 5 217,56 Eiendomsskatt kr. 2 809,00 ( 2023 ) Renovasjon kr. 2 875,00 Vann kr. 2 960,44

 • Diverse

  Megler gjør særlig oppmerksom på at eiendommen selges ved fullmakt og at fullmaktshaver ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunne supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

  Kjøper er ansvarlig for å sette seg inn i salgsprospektet, reguleringsplaner, kommuneplan, beskrivelse og annen dokumentasjon som kjøper har fått tilgang på. Dersom noe er uklart, ta kontakt med megler slik at saker kan bli avklart før en bindende avtale finner sted. Det gjøres oppmerksom på at vedlagte plantegninger ikke stemmer hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar, samt at avvik og feil kan forekomme.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Tilstandsrapport Egenerklæring Grunnkart Reguleringskart Vedtekter Veg status kart

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. mai 2024

 • Oppdragsnummer: 01240166
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.