Spannatoppen 29

Karmsund
Prisantydning

3 690 000,-

Solgt
 • BRA114㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2020
 • Omkostninger102 080,-
 • Totalpris3 792 080,-
 • Felles/mnd1 118,-

Spannatoppen - Nyere oppført rekkehus med carport. 3 soverom, 2 stuer og vestvendt hage med terrasse og plen.

Beskrivelse

Høy gjennomgående standard med slette gipsvegger som er sparklet og malte. Listefrie overganger mellom vegg og tak. Varmekabler i alle rom med fliser på gulv. Lun og behagelig cork-vinyl i alle rom. Gulvet er mykere å gå på enn vanlig og parkett og er veldig slitesterkt. 2 Lekre, helfliset og komplette baderom (VK i gulv). Glassdusjer, wc, baderomsseksjoner, speil og godt med lagring på begge bad. Lekkert og tidsriktig kjøkken i grå og beige med lys laminat benkeplate. Alle hvitevarer integrert. Romslig stue med flere møbleringssoner og vedfyringsovn. Utgang til hage og terrasse. Praktisk bod under trappen opp til 2 etasje. 2 etasje har 3 soverom hvor 2 av dem er romslige og det tredje er et mindre rom, perfekt for barnerom. Hovedsoverommet med stor garderobe og god takhøyde. Loftstue/ kontor også med god takhøyde. Et av badene er i 2 etasje.

Utvendig carport. I tillegg har du plass til 2 biler vedsiden av carporten.

Detaljer

1 etasje: Entré/gang , Bad/vaskerom , Kjøkken , Stue 2 etasje: Gang , Stue , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Bad

S-rom: Bod, Kott.

Bygningsinformasjon

Rekkehus oppført på ringmur i isolerte elementer. Yttervegger i bindingsverk kledd med trepaneler. Tilstanden på boligen fremstår som generelt god. Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad TG2 (Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak): Våtrom: Eier har ikke akseptert hulltaking i vegg bak våtsonen på bad/vaskerom i 1.etasje og heller ikke på bad 2.etasje, Dette begrunnes med at boligen fortsatt er underlagt reklamasjon.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 57 kvm 2. etasje: 57 kvm Primærrom 1. etasje: 52 kvm Entre/gang, bad/vaskerom, kjøkken og stue. 2. etasje: 57 kvm Gang, stue, 3 soverom og bad. Sekundærrom 1. etasje: 5 kvm Bod og kott.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 23.11.2020

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Dette følger av vedtekter for Spannatoppen.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i enkelte gulv. Elektrisk. Balansert ventilasjon.

 • Beliggenhet

  Beliggende på populære Spannatoppen med barnevennlig og sentral beliggenhet. Bare få minutter kjøretur til Norheim med Oasen storsenter og få minutter til Raglamyr med ALTI Amanda storsenter. Norheim byr også på en av Haugalandets mest attraktive skolekretser og idrettslag med gode fasiliteter.

  Regulering

  Eiendommen ligger på område regulert boligbebyggelse.

  • kr 3 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 102 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 792 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 118,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring, telia abonnement og avsetning til diverse utvendig vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 11 491,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og feiing.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  21.03.2023 og selgers Egenerklæring datert 14.03.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230048
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.