Spannatoppen 67, 5542 KARMØY

Spannatoppen 67

Karmøy
Prisantydning

4 400 000,-

 • BRA123㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2021
 • Omkostninger36 320,-
 • Totalpris4 436 320,-

Helt ny familievennlig bolig klar til innflytting - på ende

Beskrivelse

Romslig og godt inngangsparti med carport og stor bod i tilknytning.

Gjennomgående løsning som gir godt lys. Utgang til stor og lun uteplass fra stuen og uteplass fra kjøkken med morgensol. Pent kjøkken fra Aubo med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap. Teknisk rom/bod i forbindelse med kjøkken. To pene bad med fliser på gulv (ett i hver etasje). Dusjhjørne med glassvegger, vegghengt wc og innredning med servant. Opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel på grunnplan.

Andre etasje har bad, tre gode soverom samt loftstue med utgang til stor og usjenert takterrasse.

Innvendig: - Alle overganger i tak, vegger, vindu og dør i yttervegg med listefrie overganger (ikke hoveddør) - Gulvlister i samme farge som laminat/ parkett (bad bod/teknisk og vaskerom med sokkelflis. - Innvendige dører og listverk med slette hvitmalte overflater. - Kjøkkeninnredning og baderomsinnredning fra Aubo. Kjøkken har integrerte hvitevarer. - Varmekabler i gulv på begge bad og vindfang. - Jøtul stålpipe og vedovn av typen Ild 9 i stua.

Utvendig: - Grå royalimpregnert kledning i kombinasjon med hvitmalt kledning. - Takpanner Zanda protector svart. - Terrassebord i royalimpregnert farge grå. - Vinduer/ dører i svart farge innvendig og utvendig. - Støpt gulv i carport. - Asfaltert gardstun. - Terrasse på hovedplan i betong.

Detaljer
 • Det er bygget fire eneboliger i rekke med carport og bod. Romslig og godt inngangsparti med carport og stor bod i tilknytning til boligen.
 • Gjennomgående løsning som gir godt lys. Utgang til stor og lun uteplass fra stuen og uteplass fra kjøkken med morgensol. Pent kjøkken fra Aubo med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap. Teknisk rom/bod i forbindelse med kjøkken. To pene bad med fliser på gulv (ett i hver etasje). Dusjhjørne med glassvegger, vegghengt wc og innredning med servant. Opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel på grunnplan.
 • Andre etasje har bad, tre gode soverom samt loftstue med utgang til stor og usjenert takterrasse.
 • Boligene ligger i ytterkant av det nye boligfeltet på Spanne med solrik uteplass mot sørvest. Balløkke og lekeområde som nærmeste nabo mot øst.
Bruksareal per etasje
 1. etg.: 62 kvm.
 2. etg.: 61 kvm.
Bygningsinformasjon

Det er bygget fire eneboliger i rekke med carport og bod. Støpt såle, tre bindingsverk og takpanner og Zanda protector svart.

Primærrom
 1. etg.: Vindfang, bad, trapperom og stue/kjøkken.
 2. etg.: Trapp/gang, 3 soverom, bad og loftstue.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 19.01.21

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn med glassfront i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Her har en flotte turområder like utenfor. Boligene blir liggende i ytterkant av det nye boligfeltet på Spanne med solrik uteplass mot sørvest. Balløkke og lekeområde som nærmeste nabo mot øst.

  Spannatoppen er meget barnevennlig med de fleste fasiliteter innenfor korte avstander. Populære Norheim barnehage ligger kun ca. 300 meter fra boligen og Norheim barneskole (1-7 kl.) ligger like nedenfor ved Idrettsanlegget. Ungdomsskolen er gjennom skogen til Vormedal. Idrettsanleggene på Norheim er ypperlig for barn i alle aldre. SK Nord har meget flotte fasiliteter for både fotball og håndball. I tilknytning til idrettsanlegget ligger også Norheim kulturhus med varierte tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og diskotek på Basement.

  Spannatoppen er et flott utgangspunkt for rekreasjon i nærområdet eller lengre turer. Boligene ligger like ved lekeplass/balløkka. Søndagsturen legges gjerne til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, eksempelvis med barnevogn innover Spannelgelandsvegen og tilbake på Moksheimstien i Norheimskogen. Ved Moksheimsvatnet langs stien er det også en åpen hytte/gapahauk og tilhørende benker hvor man kan raste og mate endene.

  Boligen ligger strategisk til med tanke på den nye t-forbindelsen. Kun 5 minutters kjøring til både Oasen Storsenter og Raglamyr med Amandasenteret og de fleste fasiliteter.

  I enda kortere avstand til Kiwi med langåpent, samtidig som både bensinstasjon og andre tilbud som bl.a. Burger King.

  Adkomst

  Følg Spannavegen forbi Spanne plantesalg, ta til høyre når en kommer på flaten og deretter første til høyre. Boligen kommer på høyre hånd i enden av veien.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Tilgrenser friområde mot øst.

  • kr 4 400 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 25 000,-
  • kr 36 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 436 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Det er fire terminer pr år. Ikke kommunale avgifter i 2020. Regningen for 1. kvartal 2021 er på kr 4678,-

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. aug. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-21-00181
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.