Spannatoppen 86

Karmsund
Prisantydning

3 950 000,-

Solgt
 • BRA91㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2019
 • Omkostninger108 580,-
 • Totalpris4 058 580,-
 • Felles/mnd2 516,-

Spannatoppen – Moderne 3-roms leilighet med nydelig sjelden beliggenhet – Stor terrasse - Trappefri adkomst!

Beskrivelse

Velkommen til Spannatoppen 86, en nydelig 3-roms leilighet med 20m2 sørvendt terrasse! Sjelden flott beliggenhet med Spannevatnet og friområder som nærmeste nabo!

Gjennomgående høy standard med listefrie løsninger mellom vegg og tak. Gipset, sparklet og malte vegger og tak. Flott parkett i alle rom, foruten vaskerom og bad hvor det er vinyl og fliser.

Romslig entré ønsker deg velkommen inn i leiligheten.

Flott helfliset bad med 30x60 fliser i gulvet, fossefallsdusj i glass, vegghengt toalett, vask i seksjon, speilskap m/lys og høyskap. Varmekabler i gulv og downlights i taket. To soverom i gode størrelser, hovedsoverom med garderobeløsning. På hovedsoverommet er det også ekstra tv/internettpunkt.

Kjøkken med innredning fra Drømmekjøkkenet. Stor kjøkken-øy med ekstra bred koketopp og innfelt kullfilter. Integrert oppvaskmaskin, kjøl – og fryseskap, samt stekeovn. Mye skap og benkeplass og lys under overskap. Åpen løsning til stue med god plass til flere sitte- og spisegrupper.

Stue med to ekstra tv/internett-soner. Det er også ekstra spikerslag i vegg v/tv punkt, tiltenkt vegghengt tv. Ekstra soner med downlights i taket.
Store vindusflater med fantastisk utsikt mot Spannevatnet og friområder mot Spannhelgeland. Terrasse på ca.20 kvm med mulig å lage til en vinterhage. Fantastisk utsikt og le for nordavind. Sol frem til tidlig kveld på sommeren.

Vaskerom med belegg. Villavent-anlegg m/varmegjenvinning, opplegg til vaskemaskin, rør-i-rør fordelerskap. Generelt godt med lagringsplass her.

Gang med varmepumpe og porttelefon.

Plisse gardiner. Gardiner og gardinskinner medfølger.

Fast parkeringsplass og sportsbod like ved.

Detaljer

Leiligheten er innredet over en etasje og inneholder gang, bad, vaskerom, to soverom og stue/kjøkken i åpen løsning. Utvendig bod på ca. 5 kvm.

Bygningsinformasjon

Huset er en seksmannsbolig med 2 etasjer og tre enheter i hver etasje. Huset har Royal kledning (eller lignende) og fremstår som et moderne bygg.

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport;

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Våtrom - Overflater gulv - bad: Noe svakt fall i dusjen. Kjøkken - Avtrekk - stue/kjøkken: Det er kun kullfilterventilator.

Resterende punkter har mottatt TG1/TG0. For mer informasjon, se komplett tilstandsrapport.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 31.03.2020

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming: Balansert ventilasjon, varmepumpe og varmekabler. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  På Spanne har du nærhet til det meste. En spasertur unna finner du både barnehager og skole. Kun et lite stykke unna finner du Kiwi, frisør og andre servicetilbud. Ellers er det kort avstand enten man velger bil, sykkel eller bare å spasere til Oasen Storsenter eller Amanda Storsenter. Idrettsanleggene på Norheim er ypperlige for barn i alle aldre. SK Nord med flotte fasiliteter for fotball og håndball. Norheim kulturhus med variert tilbud i tillegg til faste aktiviteter som fredagsklubben og diskotek. Ellers kort vei til natur. Søndagsturen kan legges til Tronefjell eller Spannavarden. Spaserturer i flatere terreng, da for eksempel innover Spannhelgelandvegen og på Moksheimstien i Norheim skogen. Både barnevennlig, trygt, rolig og urbant på samme tid.

  Regulering

  Leiligheten ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 950 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 108 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 058 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 516,- pr. mnd. som bla. inkluderer felles bygningsforsikring og avsetning til diverse utvendig vedlikehold/forretningsførsel.

  Kommunale utgifter

  kr 12 717,- pr. 2022. Opplyste kommunale avgifter inneholder; Avløp - 4 553,- Vann - 2 693,- Renovasjon - 3 235,- Eiendomsskatt - 2 236,- Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 687 038,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.03.2023, selgers Egenerklæring datert 03.03.2023, vedtekter og husordensregler. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230095
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.