Spannavegen 53, 5532 HAUGESUND

Spannavegen 53

Haugesund
Prisantydning

3 790 000,-

 • BRA96㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2012
 • Omkostninger103 070,-
 • Totalpris3 893 070,-
 • Felles/mnd3 045,-

Flott 4-roms leilighet m/2 parkeringsplasser og innglasset terrasse i søre bydel like v/Kiwibutikk

Beskrivelse

Leiligheten inneholder: gang, 3 soverom, vaskerom/teknisk rom m/skyvedør fra det ene badet, 2 bad hvorav ett direkte fra hoved-soverom.

God standard med fint kjøkken m/integrerte hvitevarer, parkett på gulv og flislate bad samt innglasset terrasse m/fint rillet terrassebord

Detaljer

Flott leilighet med god innvendig planløsning. Leiligheten inneholder 3 soverom, 2 flislagte bad hvorav ett i tilknytting til hoved-soverom. Det andre badet har skyvedør til vaskerom/teknisk rom. Fin stue og kjøkken m/integrerte hvitevarer og utgang til vestvendt terrasse. Sentral beliggenhet i søre bydel like over veien for Kiwi. Leiligheten ligger i bygning mot sør og leiligheten ligger i 3 etasje mot nord. Stor og solrik og innglasset terrasse og 2 parkeringsplasser i garasjeanlegg. Interessenter bør se leiligheten for korrekt inntrykk.

Bruksareal per etasje

3 etg: 96 kvm

Bygningsinformasjon

Bygget er ført opp i betong i 4 etasjer over garasjeanlegg.

Primærrom

Vindfang, gang, soverom x 3 stk, bad m/ vaskerom, bad stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 12.03.2014.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe, gulvmodell. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger sentralt i søre bydel med kort avstand til Haugesund sentrum. Kiwibutikk, Rossabø barneskole, Vardafjell og Haugaland videreående og off. transport like ved.

  Adkomst

  Fra Karmsundgata v/Haugesunds Avis kjør østover Storasundgata. Følg veien oppover og ta til venstre som er Storasundgata og til venstre inn Spannavegen. Kiwi ligger på venstre side og leilighetsbygget på høyre siden. Bygget mot sør, leilighet i 3 etasje nord.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 94 750,-
  • kr 103 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 893 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 3 045,- bla. avsetning vedlikeholdsfond, felles forsikring og kabel-tv.

  Kommunale utgifter

  kr 9 600,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. Det er også en fellesavtale for vannmåler som blir fakturert til sameiet: 3 termin av 4, 2019, Kr. 59.-

  Renovasjon

  kr 2 575,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  • Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.09.2019 og selgers Egenerklæring datert 27.09.2019. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 9. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-19-00622
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.