Spannavegen 53

Haugesund
Prisantydning

3 490 000,-

Solgt
 • BRA126㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2013
 • Omkostninger97 080,-
 • Totalpris3 611 454,-
 • Felles/mnd3 500,-

Haugesund / Søre bydel - Flott leilighet m/utleie hybel, 2 bad, 2 garasjeplasser og innglasset terrasse!

Beskrivelse

God standard med fint kjøkken m/frittstående hvitevarer, parkett på gulv og flislate bad samt innglasset terrasse m/fint rillet terrassebord

Bygningsinformasjon

Oppsummering av TG2-3 fra takstmanns tilstandsrapport: Det er enkelte anmerkninger, men ingen som anses som vesentlige. For mer utfyllende informasjon om nedenstående punkter, se komplett tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Store eller alvorlige avvik - TG3: Tekniske installasjoner - Varmesentral.

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Innvendig - Overflater. Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Vaskerom. Våtrom - Overflater gulv - Bad. Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad. Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - (Hybel) Bad. Kjøkken - Overflater og innredning - Stue/kjøkken Tekniske installasjoner - Varmtvannstank. Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg.

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Utvendig - Dører Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger. Innvendig - Radon. Innvendig - Rom under terreng. Våtrom - Overflater gulv - Vaskerom.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 126 kvm Gang, stue/kjøkken, bad, 2 stk soverom, entré og vaskerom. I hybelen er det; Entré, bad, stue/soverom/kjøkken. Primærrom 1. etasje: 107 kvm Gang, stue/kjøkken, bad, 2 stk soverom, entré og vaskerom. I hybelen er det; Entré, bad, stue/soverom/kjøkken. Sekundærrom 1. etasje: 19 kvm Innglasset balkong

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. riving av eksisterende bebyggelse og oppføring av nybygg datert 12.03.2014.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers balansert ventilasjon og elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger sentralt i søre bydel med kort avstand til Haugesund sentrum. Kiwibutikk, Rossabø barneskole, Vardafjell og Haugaland videreående og off. transport like ved.

  Adkomst

  Fra Karmsundgata v/Haugesunds Avis kjør østover Storasundgata. Følg veien oppover og ta til venstre som er Storasundgata og til venstre inn Spannavegen. Kiwi ligger på venstre side og leilighetsbygget på høyre siden. Bygget mot sør, leilighet i 1. etasje nord.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  • 24 374,- andel fellesgjeld pr. dato 25. sep. 2023
  • 3 514 374,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 97 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 611 454,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 3 500,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. felles bygningsforsikring, Tv/Internett og avsetning til diverse utvendig vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 10 708,- pr. 2022. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann & avløp, samt eiendomsskatt. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer kr. 3130,- i renovasjon pr år.

 • Diverse

  Det blir ikke foretatt noen ytterligere utvask etter visning og før overlevering.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.09.2023 og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. nov. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230401
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.