Spannavegen 59 A, 5532 HAUGESUND

Spannavegen 59 A

Haugesund
Prisantydning

2 230 000,-

 • BRA84㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2012
 • Omkostninger63 820,-
 • Totalpris2 293 820,-
 • Felles/mnd198,-

Haugesund - Nyere og lettstelt leilighet i 1. etasje - God standard - Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

I 1. etasje og inneholder: Gang, bod, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning.

Overbygd inngangsparti med oppbevaringsplass og dør til utvendig bod på 5 kvm som ligger like ved inngangsdøren. Romslig gang ønsker deg velkommen inn i leiligheten. Her er det lagt varmekabler og fliser på gulv som er praktisk med tanke på vått sko- og yttertøy. God plass til sko- og annet yttertøy i gangen.

Praktisk og luftig planløsning i leiligheten. Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv som er det samme som er lagt i gang og med hvite, lyse fliser på vegg. Dusjkabinett, flott innredning, speil og overskap. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på badet. Skyvedør fra badet til bod med sluk i gulv, sentralen for den balanserte ventilasjonen, varmtvannstank og rør-skap. Andre lignende leiligheter har valgt å gjøre boden om til vaskerom, dersom en skulle ønske det.

Stort hovedsoverom med god plass til nattbord, dobbeltseng og med god garderobeplass. Romslig og delvis åpen kjøkken/stueløsning med god plass til stort sofahjørne, annen ønsket innredning og med spiseplass på selve kjøkkenet. Peisovn i stue og varmepumpe sørger for god oppvarming av hele leiligheten. Kjøkkenet har hvite fronter og stålplate på vegg ved komfyr. Utgang fra kjøkkenet til delvis overbygd og romslig terrasse med sol til ca. 19:00 kveldstid.

 • Tomannsbolig oppført i 2013 som holder god standard.
 • Nyere leilighet som er pent brukt med liten slitasje.
 • Utvendig fasade til leiligheten ble sist malt i 2014.
 • Lyse veggflater, fliselagt gulv i gang og på bad og like parkett i resten av leiligheten gir en fin helhet.
 • Hvitt og flott kjøkken med medfølgende hvitevarer og pent, helfliset bad med ny innredning i 2016 og dusjkabinett fra 2019.
 • Satt inn varmepumpe i stue i 2014.
 • Vedovn i stue er ubrukt, og fremstår som ny.
 • Sentralstøvsuger, balansert ventilasjon, rør-i-rør system og automatsikringer.
Detaljer

Lys og fin leilighet som har sentral beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Her bor en med godt kollektiv-tilbud, like ved butikk og med gangavstand til Haugesund sentrum og flotte turområder. Leiligheten har trappefri adkomst i 1. etasje og inneholder gang, bod, bad, 2 soverom og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Solrik terrasse og utvendig bod på 5 kvm.

Velkommen på visning av Spannavegen 59A!

Bruksareal per etasje

Leiligheten: 79 kvm Utvendig bod: 5 kvm.

Bygningsinformasjon

Tomannsbolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Det er doble vinduer og taket er tekket med takstein.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest tomannsbolig datert 13.12.2013 og 20.08 2013 for forlengelse av inngangsparti.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. Peisovn fremstår som ny og har ikke vært i bruk. Varmepumpe i stue.

Elektrisk oppvarming.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Spannavegen 59A har flott og sentral beliggenhet utenfor sentrumskjernen. Godt kollektiv-tilbud like utenfor leiligheten og med dagligvarebutikk over veien.

  Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. Gangavstand til sentrum hvor en har tilgang på alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens resturanter med mat av god kvalitet.

  Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

  Lett tilgang til turområdene på Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid.

  Her har en alt i nærområde.

  Adkomst

  Følg Spannavegen sørover forbi Haugaland videregående skole. Når en passerer Kiwi på høyre side av veien, ta vei til venstre like før kryss innpå Fartein Valens gate. Ta deretter første vei til venstre og en får Spannavegen 59A som første bolig på høyre hånd. Leiligheten ligger i første etasjen.

  Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 230 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 55 750,-
  • kr 63 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 293 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 198,- felles byggforsikring

  Kommunale utgifter

  kr 9 216,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 575,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 496 196,- for 2017 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  • Lerret og video-kanon medfølger ikke i handelen.
  • Frittstående bod like utenfor inngangsdøren medfølger ikke i handelen.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 11.03.2019. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-19-00141
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse