Stangalandgata 24 A, 4250 KARMØY

Stangalandgata 24 A

Karmøy
Prisantydning

2 250 000,-

 • BRA86㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2013
 • Omkostninger64 570,-
 • Totalpris2 314 570,-
 • Felles/mnd2 000,-

Flott leilighet i første etasje - Stor terrasse - Trappefri adkomst - 3 soverom!

Beskrivelse

Leiligheten inneholder vindfang, to soverom, bad/ vaskerom, stue/ kjøkken samt bibliotek/ Tv- stue/ soverom og bod. Stor terrasse hvor deler av terrassen er overbygget. Utvendig bod på 9 kvm.

Leiligheten holder gjennomgående god standard og er kun bebodd av nåværende eier som flyttet inn våren 2019. - Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen. - Stuen er romslig og lett å møblere. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp. Utgang terrasse fra stuen. - Leiligheten har 3 soverom, hvor det ene passer ypperlig som Tv- stue/ bibliotek. Dette rommet har doble skyvedører mot stuen. Fra det største soverommet har en direkte utgang til terrasse. - Flott helfliset bad med toalett, vask i seksjon, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. - Balansert ventilasjonssystem. - Røropplegg med rør i rør system. - Leiligheten har en meget stor terrasse, hvor deler av denne er overbygget. - Utvendig bod på 9 kvm på terrassen. - To innganger til bygget. Den ene med trappefri adkomst.

Bruksareal per etasje

86 kvm

Bygningsinformasjon

Bygningen er oppført på solid stål,- og betongkonstruksjon. Yttervegger i bindingsverk. Kledd med trepanel og fasadeplater. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger av både planløsning, fasade og uteområder datert 20.02.2012. I tegningene er det ene rommet som blir benyttet som soverom godkjent som media/ bibliotek.

Prosjektet fikk igangsettingstillatelse 06.06.2012 og midlertidig brukstillatelse 30.09.2013. Byggeår er tatt utgangspunkt i midlertidig brukstillatelse.

Primærrom

Vindfang, to soverom, bad/ vaskerom, stue/ kjøkken samt bibliotek/ Tv- stue/ soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Leilighetsbygg på 5 etasjer, datert 13.02.2014.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget sentral beliggenhet i Kopervik. Gangavstand til gågaten med flere butikker og spisesteder. Kopervik Kino og bibliotek ligger like ved leiligheten. Coop Extra og Kopervik legesenter ligger også få minutter fra boligen.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål, samt dealerealene felles avkjørsel, gang/ sykkelvei, fortau og frisiktsone.

  • kr 2 250 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 56 250,-
  • kr 64 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 314 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 000,- Felles bygningsforsikring, Altibox, strøm i fellesareal, heis og avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 9 505,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Lysekroner/ hengende taklamper medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.01.2021, selgers Egenerklæring datert 15.01.2021 og sameiets husordensregler. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00005
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.