Steffen Staalesens gate 16, 5523 HAUGESUND

Steffen Staalesens gate 16

Haugesund
Prisantydning

2 190 000,-

 • BRA58㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2015
 • Omkostninger65 322,-
 • Totalpris2 255 322,-
 • Felles/mnd1 000,-

Haugesund - Innflytningsklar, strøken leilighet oppført i 2015 - Garasjeplass og stor terrasse på 31 kvm - 2 soverom - Moderne overflater, lekkert bad, nydelig kjøkken!

Beskrivelse

I forhøyet 1. etasje og inneholder: Gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning.

Moderne overflater som hvit-tonet parkett på gulv og lyse vegger ønsker deg velkommen i gangen og denne strøkne leiligheten i Steffens Staalesens gate 16. Downlights i tak. I avhuk har en god plass til sko og annet yttertøy. Porttelefon med kamera gjør at en alltid har kontroll på hvem en slipper inn.

Soverom 2 innredet som barnerom med behagelige fargevalg, plass til seng og garderobeskap. Stort hovedsoverom med plass til to nattbord, dobbeltseng og med stor skyvedørsgarderobe. Store vindusflater på begge soverommene gir godt med naturlig lys inn i rommene.

Helfliset bad med lekre flisevalg i grå gulvfliser og lyse, moderne fliser på vegg. Varmekabler. Grå mosaikkfliser i dusjhjørne med to glassdører, opplegg for vaskemaskin, plass til tørketrommel, hvit baderomsinnredning, speil med belysning og rørskap. Downlights i tak også på badet.

Herlig kjøkken/stueløsning med store vindusflater og ekstra takhøyde på 2,5 m merkes! Plass til stort sofahjørne i stue og med plass til spisebord på kjøkkenet. Utgang fra stue til 31 kvm steinlagt terrasse med gode solforhold. Her har en mer en nok plass til å invitere til hyggelige sammenkomster når været tillater det.

Inn i leiligheten igjen og den luftig kjøkken/stueløsningen finner en et tiltalende, hvitt kjøkken med grå benkeplate, levert av Norema. Skuffer har stopp-funksjon og det er integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

I tillegg bod i garasjeanlegget.

 • Leilighetskomplekset og leiligheten ble oppført i 2015.
 • Strøken leilighet uten slitasje som holder god standard.
 • Herlig 2,5 m takhøyde på soverommene, stue og kjøkken.
 • Hvit-tonet parkett på gulv og tidsriktige farger på vegger.
 • Tiltalende, hvitt kjøkken samt lekkert og helfliset bad.
 • Satt inn stor garderobe med praktisk innredning i 2017.
 • Malt begge soverommene og kontrastvegg i stue 2018.
 • Sikringsskap med automatsikringer og innlagt Altibox.
 • Det er balansert ventilasjon og porttelefon med kamera.
Detaljer

Strøken leilighet med sentral beliggenhet i Haugesund. Godt utnyttet og romslig planløsning som rommer gang, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stue. Tiltalende, hvitt kjøkken med integrerte hvitevarer, helfliset bad med lekre flisevalg, listfrie og tidsriktige overflater. Herlig takhøyde på 2,5 m. Tilhørende solrik terrasse på 31 kvm. Bod og parkering i garasje.

Velkommen på visning av denne leiligheten i Steffen Staalesens gate 16!

Bruksareal per etasje

Leiligheten: 52 kvm Bod underetasjen: 6 kvm

Bygningsinformasjon

Leilighetskompleks oppført i mur/tre, det er doble vinduer og med flat takkonstruksjon.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 29.05.2015

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad.

Ellers elektrisk oppvarming.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Denne leiligheten i Steffen Staalesnes gate 16 ligger sentralt til i Haugesund på Hasseløy. Leiligheten ligger fint til i forhøyet første etasje uten innsyn. På terrassen har en gode solforhold med sol fra tidlig morgen til ca. 19:00 på sommeren.

  En går lett inn til Haugesund sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke resturanteter med mat av god kvalitet.

  Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

  Ellers kan ta turen til Asalvika som ligger ikke langt unna og flotte turområder langs havet og ut mot Kvalsvik. Ikke langt unna ligger Pitters Kafè som har seilt opp som et populært samlingspunkt på Hasseløy, arrangerer forskjellige arrangementer som bl.a. konserter, quiz og live musikk.

  Skolekrets Hauge barne- og ungdomsskole.

  Adkomst

  Fra sentrum følg veien over Hasseløy bru og ta deretter første vei til venstre. Følg veien og ta andre vei til venstre innpå Steffen Staalesens gate. En vil da få leilighetskompleks på høyre hånd. Leiligheten ligger i forhøyet første etasje mot vest.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen er ligger i område omfattet av sentrumsplanen. Steffen Staalesens gate 16 ligger i hensynssone 7 "Hasseløy". Alle arbeider på fasade og takflater må avklares med byantikvaren.

  • kr 2 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 500,-
  • Attestasjonsgebyr 172,-
  • Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes 2 850,-
  • Dokumentavgift 54 750,-
  • kr 65 322,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 255 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- Byggforsikring, felles strøm og avsetning til vedlikehold

  Kommunale utgifter

  kr 9 016,- pr. 2018. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 500,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 453 218,- for 2016 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  • Taklampe soverom 1 & 2 medfølger ikke i handelen.
  • Pyntehyller stue og nattbord hovedsoverom medfølger.
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 14.09.2018 og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-18-00590
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.