Steinhaugbakken 10, 5545 KARMØY

Steinhaugbakken 10

Karmøy
Prisantydning

2 800 000,-

 • BRA164㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1987
 • Omkostninger81 320,-
 • Totalpris2 881 320,-

Visning 21.07 v/påmelding - Innholdsrik familiebolig med flott beliggenhet i enden av gata - 4 soverom - garasje.

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer og inneholder Kjeller med gang, 2 stk soverom, bad og 2 stk boder. 1. etasje -med stue/kjøkken i åpen løsning og vaskerom. Loft med gang, bad og 2 stk soverom.

Det er også en garasje på 28 m2 med tilstøtende bod.

Velkommen til denne flotte eneboligen i Steinhaugbakken 10.

Stort flislagt inngangsparti med varmekabler. Innhukk i vegg til oppheng av yttertøy. Sikringsskap med automatsikringer.

Stor grov bod med god oppbevaringsplass, samt en bod med plassbygde hyller.

Stort, lyst soverom med heltre gulv. Panel og strietapet på vegg.

Soverom 2 med teppe i gulv, malte vegger og utgang til hage via terrassedør.

Lyst, fint bad med fliser og varmekabler i gulv. Panel i vegg og tak. Dusjkabinett, gulvstående toalett og vask i seksjon.

I trappen er det montert varmepumpe fra 2020.

Fra trappen trer en inn i stue/kjøkken i åpen løsning.

Dagligstue, Tv-stue, spisestue.. uansett fornavn er stuen et rom for avkobling og hygge. Alene eller i selskap med familie og venner. Dette er en rommelig stue med god plass til større sitte- og spisegrupper og dermed mange besøkende. Knitring fra vedovn er deilig på en kald vinterkveld. Vedovnen er kledd i kleberstein og holder dermed godt på varmen. Store vindusflater på vegg og i tak sørger for mye lysinnslipp. Utgang til terrasse via terrassedør. Gips i vegg malt med moderne fargevalg og laminat i gulv.

På kjøkkenet kan en stå å kokkelere mens en oppvarter gjestene sine. Flott, lys innredning med mye skap- og benkeplass. Det er integrert stekeovn, kjøleskap og oppvaskmaskin. Det er fliser på vegg over deler av benkeplaten som har induksjonsplate og dobbel vask. Downlights i taket.

Fra kjøkkenet er det dør inn til vaskerom som er renovert i ca. 2013. Det er praktisk benkeplate med utslagsvask her. Opplegg til vaskemaskin, VVS 200L, høyskap og skap montert på vegg. Terrassedør ut til baksiden av boligen og terrasse. Belegg i gulv og baderomsplater på vegg.

På loftet er det to soverom og bad. Soverommene er i gode størrelser og begge har skyvedørsgarderobe.

Bad med belegg i gulv og baderomsplater på vegg. Panel og vindu i skråtak. Vask i seksjon, gulvstående toalett og badekar.

Uteområdet rundt boligen er opparbeidet og veldig praktisk. En stor terrasse med gode solforhold. Flott plassbygd utekjøkken med grill, grillen medfølger også handelen. Her kan en nyte et bedre måltid i godt lag, desserten kan en plukke fra plassbygde jordbær kasser. Flott beplantning rundt boligen og en gressplen på utsiden av underetasjen.

Garasje og bod med sentralstøvsuger.

Bruksareal per etasje

Kjeller - 57 m2. 1. etasje - 76 m2. Loft - 31 m2.

Bygningsinformasjon

Kledningsbord og listverk i treverk. Grunnmur i plass støpt betong. Taket er tekket med betong takstein.

Innredning i kjeller avviker fra godkjente tegninger. Det er tegnet inn disp. rom der hvor det i dag er innredet 2 stk soverom. Dette er ikke omsøkt i innredet i kommunen.

Primærrom

Kjeller - Gang, 2 stk soverom og bad. 1. etasje - Stue/kjøkken og vaskerom. Loft - Gang, bad og 2 stk soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe, varmekabler og vedovn. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Steinhaugbakken 10 har flott beliggenhet i blindgate som siste enebolig før akebakke.

  På uteområde med gressplen og terrasse med plassbygd utekjøkken oppholder en seg tilnærmet usjenert og en har sol fra tidlig morgen til ca. 21:00 kveldstid.

  Fra eneboligen har en kort og trygg gangavstand til barnehage, nye Mykje barneskole og Vormedal ungdomsskole med basseng like nedenfor eneboligen. Ønsker en koselig spasertur eller rett og slett en treningsøkt, har en flotte turområder i Norheimskogen.

  Gjennom Norheimskogen kommer en til Norheim. Her finner en Nordhuset med Sportsklubben Nord som kan skilte med gode fasiliteter og et tilbud for fotball og håndball i de aller fleste aldersgrupper.

  Attraktivt boligområde med en rekke nyetableringer de siste årene. Dagligvarebutikker innen kort gangavstand og god bussforbindelse videre til Oasen storsenter og resten av Haugalandet. Ellers har en kort kjøreavstand til Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

  Adkomst

  Ta til venstre like før brannstasjonen på Vormedal opp mot Vormedal ungdomsskole. Følg vegen forbi Vormedal ungdomsskole å ta deretter første vei til høyre innpå Steinhaugbakken. Ta deretter første vei til venstre, en vil da få Steinhaugbakken 10 som siste eneboligen på høyre side av veien.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 800 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 70 000,-
  • kr 81 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 881 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 022,- pr. 2020. Opplyste kommunale avgifter inneholder avløp, vann, eiendomsskatt, renovasjon og feiing.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 621 353,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Uttrekkbare levegger på terrassen og automatisk vannslange i bod medfølger ikke i salget.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 06.06.2021 og selgers Egenerklæring datert 10.06.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00196
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.