Stemvegen 11, 4280 KARMØY

Stemvegen 11

Karmøy
Prisantydning

3 490 000,-

 • BRA213㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1975
 • Omkostninger98 320,-
 • Totalpris3 588 320,-

SKUDENESHAVN - Familiebolig over tre plan - Eiendommen er betydelig oppgradert 2016-2020 - 5 soverom!

Beskrivelse

Underetasjen: Gang, wc, vaskerom, to soverom, kjellerstue og bod. Første etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue og wc. Loftsetasje: Gang, bad samt tre soverom.

Eiendommen har i løpet av de siste fire årene blitt betydelig oppgradert.

Stue: Stuen i hovedetasjen er pusset opp med veggfornyer på vegg og laminat på gulv. Det er spotter i tak, vedovn og nyere varmepumpe. Stuen er romslig og har en naturlig inndeling av ulike soner. God plass til stor sofagruppe, samt spisestue. Utgang til terrasse fra stuen. Kjellerstuen er også romslig, med vedovn og nyere varmepumpe. Her er veggene beholdt, men gulv fornyet med laminat.

Kjøkken: Veggen mellom stue og kjøkken ble nylig fjernet, og det ble i forbindelse med dette satt inn ny kjøkkeninnredning fra Ikea med integrerte hvitevarer.

Bad: Boligen har ett bad, samt to toalettrom. Badet har gulvbelegg på gulv, samt plater på vegg og inneholder vegghengt toalett, dobbel vask i seksjon, badekar samt dusj. Toalett i underetasjen ble bygd opp på nytt med laminat på gulv og malte vegger, og inneholder vegghengt toalett samt vask i seksjon. Gjestetoalettet i hovedetasjen ble oppgradert med nytt toalett.

Soverom: Boligen har tre soverom i loftsetasjen hvor samtlige har utgang til balkong. I underetasjen finnes to soverom. Alle soverom unntatt hovedsoverom har nytt gulv av laminat, samt malte vegger.

Underetasjen: Drenering mot nord er fornyet, og det ble i forbindelse med dette laget nytt vaskerom og toalettrom. Egen utgang fra kjellerstue til uteområdet.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 76 kvm Første etasje: 87 kvm Loftsetasje: 50 kvm

Bygningsinformasjon

Planløsning avviker noe fra mottatte bygningstegninger. Det foreligger originale bygningstegninger datert 1972 og 1974. Det foreligger tegninger i forbindelse med ombygging/ innredning av loft datert 1981 (eksisterende bolig) og 1984. I de originale tegningene er underetasjen godkjent som gang, redskap/ hobby, klær, mat samt to soverom. I forbindelse med ombygging ble det søkt bruksendring, og underetasjen er i dag godkjent som gang, kontor, trim-rom, bod, mat og klær. Denne bruksendringen ble trolig ikke utført i praksis, da dagens rominndeling samsvarer med originale tegninger (med unntak av at mat og klær er erstattet med vaskerom og wc). Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Grunnmur av Leca stein, pusset overflate. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak oppbygd som sperretak. Takutstikk og gesimer av tre. Tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Byggeår er tatt utgangspunkt i midlertidig brukstillatelse datert november 1975.

Primærrom

Underetasjen: Gang, vaskerom, to soverom, kjellerstue og wc. Første etasje: Vindfang, gang, wc samt kjøkken og stue i åpen løsning. Loftsetasjen: Gang, bad samt tre soverom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.11.75. Ferdigattest må begjæres senere av ansvarshavende, men attesten kan ikke gis før nedenstående arbeid er utført. 1. Justering av dører. 2. Opprette vegg i stue. Dette arbeid må være utført innen 01.05.76.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Nyere varmepumper i stue og kjellerstue. Vedovn i stue og kjellerstue. Varmekabler på bad i loftsetasjen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn. Via hagen går det sti ned til Skudenes Ungdoms- & idrettslag. Det er kort avstand til skole, barnehage samt sentrum.

  Adkomst

  I sørgående retning: Ta til høyre inn på Kirkevegen like etter Coop Extra. Ta så til venstre etter ca 400 meter inn på Almannamyrvegen. Ta 2.veg til venstre inn på Stemvegen. Hold til venstre i neste kryss og boligen kommer så på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til bolig, felles avkjørsel samt kjørevei. Friareal mot vest.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 87 250,-
  • kr 98 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 588 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 050,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 654 349,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger. Det gis av selger ingen garanti.

  Selger opplyser om at det er sølt neglelakk på vegg- til vegg teppe på hovedsoverom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.09.2020 og selgers Egenerklæring datert 17.09.2020, samt grunnkart og ledningskart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00173
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse