Stendervegen 3

Karmøy
Prisantydning

3 390 000,-

Solgt
 • BRA211㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1970
 • Omkostninger96 230,-
 • Totalpris3 486 230,-

Norheimskogen - Arkitekttegnet enebolig m/alt på ett plan - Gode utsikts- og solforhold - Oppgraderingsbehov - Garasje!

Beskrivelse

Stue i med store vindusflater, som gir en lys og fin atmosfære i stuen. Med boligens beliggenhet følger en luftig og fin utsikt mot sør og vest. Stuen er i god størrelse og har en god takhøyde. Rikelig med plass til større sitte- og spisegruppe. Peis og varmepumpe for oppvarming.

Kjøkkenet har fremdeles den originale kjøkkeninnredningen. Plass til et mindre spisebord. Downlights i taket.

Gang med god plass til å henge av seg yttertøyet. Terrassedør ut til terrassen.

Soveromsfløy med tre soverom, alle i gode størrelser. Originale og retro tapet, samt belegg på gulvet

Flott bad med fliser på gulvet og baderomsplater på vegg. Varmekabler, gulvstående toalett, vask i seksjon og badekar. Det er downlights i taket. Badet er fra 2002.

Gjestetoalett med gulvstående toalett og en liten vask.

Praktisk vaskerom med benkeplate, utslagsvask og opplegg til vaskemaskin. Her er det varmekabler i gulvet.

Kjeller med bod under trappa. Verksted med arbeidsbenk. Kjellerstue i god størrelse med panel på vegg. Her er det varmekabler i gulvet.

Garasje med enkel vippeport, noe lagring i taket. Nyere yttertak og fasaden var malt i 2022. Robotgressklipper medfølger handelen - Det gis av selger ingen garanti. Romslig tomt med terrasse og opparbeidet hage.

Bygningsinformasjon

På mottatte bygningstegninger er ikke underetasje godkjent til rom for varig opphold. Disse rom antas å være innredet på et senere tidspunkt, men er ikke omsøkt til sitt formål.

Yttervegger i bindingsverk av tre over mur, trekledning utvendig. Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Takrenner og nedløp av plast. Beslag av metall. Arkitekt tegnet bolig - Torleif Staveland Arkitektkontor.

Primærrom

Stendervegen 3 Bruksareal 1. etasje: 68 kvm 2. etasje: 143 kvm Primærrom 1. etasje: 43 kvm Hall m/trapp, stue 2. etasje: 121 kvm Entré, vaskerom, hall, toalettrom, gang, 3 stk soverom, bad, kjøkken og stue. Sekundærrom 1. etasje: 22 kvm Bod, teknisk rom, verksted 2. etasje: 25 kvm Garasje

Ferdigattest

Det foreligger en midlertidig brukstillatelse med krav om ferdigstillelse av følgende gjenstående arbeider; 1.Treverk innvendig garasje må påsettes brannherdig kledning. 2.Oppfylling av terrenget for veranda mot vest. 3.Slemmin av murvegger i hobbyrom.

Brukstillatelsen er datert 05.11.1970.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers peis og elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen har fri og herlig beliggenhet på Norheim. Terrasse på bakkeplan og i hovedetasjen er vendt mot vest. Her kan utsikten nytes med sol til langt på kveld.

  Stendervegen 3 ligger i Norheimsskogen, som er et svært trivelig familieområde. Her bor en i rolige omgivelser med en rekke barnefamilier i nærområde. Fra boligen har en kort avstand ned til Oasen Storsenter med en rekke butikker, treningssenter, tannlege og legekontor.

  Ikke langt å gå bort til Nordhuset med både fotball og håndball i de fleste aldersgrupper. Her finner en også Norheim barneskole. Videre gjennom Norheimsskogen kommer en til Vormedal ungdomsskole.

  Adkomst

  Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område avsatt til boligformål.

  • kr 3 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 96 230,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 486 230,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 993,- pr. 2022. Opplyste kommunale avgifter inneholder vann & avløp, eiendomsskatt, feiing og renovasjon. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 609 254,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  På mottatte bygningstegninger er ikke underetasje godkjent til rom for varig opphold. Disse rom antas å være innredet på et senere tidspunkt, men er ikke omsøkt til sitt formål.

  De fleste taklamper medfølger ikke handelen - Konferer megler for mer informasjon.

  Det foretas ingen ytterligere utvask av boligen før overtagelse.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 02.05.2023 og selgers Egenerklæring datert 04.ø05.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230173
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.