Stølsvegen 60

Vindafjord
Prisantydning

2 890 000,-

Solgt
 • BRA376㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom6
 • Byggeår1964
 • Omkostninger73 330,-
 • Totalpris2 963 330,-

BUD FORELIGGER Stor og innholdsrik enebolig med utleiedel. Dobbel garasje. Fantastisk utsikt over fjorden. Eiendommen må oppleves

Detaljer

Stor og innholdsrik enebolig over 3 plan og vertikalt delt utleiedel. Inneholder entre/hall med garderobeplass. Gjestetoalett med servant. Tidligere kjølerom som brukes som bod. Romslig kjøkken med rikelig av skap og benkeplass. Spiseplass. Integrert komfyr/platetopp. Fliser over benkeplate. Stor stue med med god plass for spisestue og flere sofagrupper. Utgang til luftealtan mot sør og terrasse - hage mot vest. God med vinduer gir lys og luft. Vedovn. 2. etasje består av 4 gode soverom og mellomgang. Stort fliselagt bad med varmekabler, badekar, bidé og luftealtan. Underetasjen består av gang, vaskerom og 3 uinnredet rom med mange muligheter. Denne delen ble bygget i 1988 og holder gjennomgående god standard.

Utleiedelen er fra byggeår 1964 og innholder vindfang, kjøkken med eldre plassbygd innredning. Todelt stue med 3 innvendig nivåtrinn. Godt med vinduer gir lys og utsikt. Vedovn og åpen peis. Bad/wc med dusj, separat vaskerom, mellomgang og 2 gode soverom hvorav det ene med god skapplass. Denne delen holder eldre standard og oppussing må påregnes. I garderoben i hoveddelen er det en dør som er blendet igjen som gjør det enkelt å innlemme utleiedelen i hovedhuset.

Det er en stor dobbel garasje på ca 52 kvm med god takhøyde og 2 porter hvor den ene porten har automatisk portåpner.

Bygningsinformasjon

Soverom 4 i 2. etasje er i bygningsteginger godkjent til "klær" og er derfor ikke godkjent til sitt formål/bruk i dag.

Boligen er trolig oppført på grunnmur av støpt såle og betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre og betongelementer. Tak tekket med glasserte takstein. Se for øvrig vedlagte rapport.

Takstmann har i sin rapport gitt TG2 Store eller alvorlige avvik på følgende: Nedløp og beslag, vinduer, innvendige overflater, vaskerom, bad, kjøkken, avløpsrør, branntekniske forhold og terrengforhold. Disse elementene er i hovedsak knyttet mot den eldste boligdelen. Det er også gitt TG2 Avvik som kan kreve tiltak på følgende: Kledning, fukt i himling, dører, fliser i entre, radon, fuktmerker i kjeller, ventilering kjeller, trapp - håndlist, kjøkken (nord), toalett, vannledninger, ventilasjon, elektrisk anlegg, forstøtningsmur og vann - avløpsledninger.

Primærrom

Sør Bruksareal Kjeller: 99 kvm 1. etasje: 113 kvm 2. etasje: 67 kvm Primærrom Kjeller: 28 kvm Entrè, gang, vaskerom 1. etasje: 113 kvm Hall m/trapp, kjøkken, stue, toalettrom 2. etasje: 67 kvm Gang, 3 soverom, 1 rom brukt til soverom("klær") og bad.

Nord Bruksareal 1. etasje: 97 kvm Primærrom 1. etasje: 97 kvm Entrè, gang, bad, vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Separat boenhet i boligen er godkjent innredet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stuen i hoveddelen, samt vedovn og peisovn i utleiedelen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget attraktiv beliggenhet i byggefelt like utenfor Sandeid sentrum på et høydedrag med fantastisk utsikt over fjor og fjell.

  Adkomst

  Følg Stølsvegen oppover. Eiendommen ligger da nesten øverst i bakken på venstre side. Boligen er godt merket med nr. 60.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • kr 73 330,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 963 330,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 18 398,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligkjøperforsikring på tvangssalg.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230058
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.