Stongsvingen 13E

Karmøy
Prisantydning

3 490 000,-

 • BRA106㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2011
 • Omkostninger97 080,-
 • Totalpris3 587 080,-
 • Felles/mnd1 163,-

Flott toppleilighet over 2 plan m/ sjøutsikt - Livsløpsstandard -Heis- Takterrasse - Garasje - Båtplass - 2 Bad.

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående bra standard, og fremstår som meget pent innredet.

Gulvoverflatene i leiligheten har pen enstavs parkett. Malte vegger i moderne og fine farger. Listefritt til tak.

Det første som møter deg i leiligheten er en lys og romslig gang. Hovedsoverommet er malt i rolige toner. Det andre soverommet i etasjen disponeres i dag som garderoberom. Baderommet er lyst helfliset og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon, dusjkabinett samt opplegg til vaskemaskin bak praktiske skyvedører med speilfront. Leilighetens stue og kjøkken er i åpen løsning, og det er god plass til både spisebord og sofagruppe i rommet. Flott Sigdal kjøkkeninnredning som har godt med skap- og benkeplass, samt lekre detaljer. Integrerte hvitvarer i kjøkken som platetopp, oppvaskemaskin, dampovn, komfyr og vinskap. Store vinduer med flott utsikt.

I loftsetasjen har leiligheten en romslig loftstue med god takhøyde og flott utsikt. Her er det også utgang til takterrasse. Det er også plass til rikelig med møblement på terrassen. Etasjen har også et kjekt soverom med eget bad. Baderommet har fliser på gulv og baderomsplater på vegg og inneholder vegghengt wc, vask i seksjon og dusjkabinett. Bod med god lagringsplass.

Gode muligheter for oppbevaring i privat garasje. Båtplassen ligger like nedenfor leiligheten. Bygger har også heis i fellesarealet.

Detaljer

Boligen er over 2 plan og inneholder: 2.etasje: gang m/trapp, 2 soverom, bad m/skjult vaskerom, stue og kjøkken. 3.etasje: loftstue, soverom og bad. Bod/teknisk rom. Garasje Båtplass

Bygningsinformasjon

Leiligheten er oppført på 2.etasje og loft i en vertikal og horisontal delt firemannsbolig. Terrasse i tilknytning til loft.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten:

*Tekniske installasjoner, varmtvannstank: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkopling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Det anbefales kontroll på det elektriske anlegget hvert 5.år.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 2. etasje: 61 kvm 3. etasje: 45 kvm Primærrom 2. etasje: 61 kvm Gang, Bad/Vaskerom, 2 Soverom, Stue/Kjøkken 3. etasje: 41 kvm Stue, Bad, Soverom Sekundærrom 3. etasje: 4 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 17.08.2009.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger fritt og solvendt til i Stongsvingen, i vestre del av Åkrehamn helt ned til sjøen. Kort avstand til barnehager, skoler, idrettsanlegg, Åkrasand og sentrum. Fra leiligheten har man utsikt utover havnen og havet i vest.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til annet kombinert formål.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 97 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 587 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 163,- Felles bygnignsforsikring og avsetning til diverse vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 12 924,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk

  Ligningsverdi

  kr 614 220,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  09.03.23, vedtekterog selgers Egenerklæring datert 21.03.23. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230096
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.