Stongsvingen 89, 4270 KARMØY

Stongsvingen 89

Karmøy
Prisantydning

3 290 000,-

 • BRA91㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2011
 • Omkostninger90 570,-
 • Totalpris3 380 570,-
 • Felles/mnd2 900,-

Leilighet med fantastisk beliggenhet like ved Åkrasanden - Nydelig utsikt - Vannbåren varme - Hagestue!

Beskrivelse

Leiligheten inneholder: Gang, to soverom, vaskerom, bad samt stue og kjøkken i åpen løsning. Hagestue i forbindelse med kjøkken. Garasjeplass og bod i underetasjen.

Leiligheten holder gjennomgående god standard. - Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet er oppgradert med våtromsplater mellom benkeplate og overskap. Downlights på kjøkken. - Flott skiferbelagt hagestue med direkte utgang fra kjøkken, og videre til privat platting. Det er også lagt varmekabler i hagestue. - Romslig stue i åpen løsning til kjøkken. Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp. - Lekkert helfliset baderom med vegghengt toalett, vask i seksjon samt dusjkabinett. Det er god plass til mer oppbevaring på badet om ønskelig. - Praktisk vaskerom med fliser på gulv. - To kjekke soverom. Det er satt inn ekstra garderobe på hovedsoverom med skyvedører. - Sentralstøvsuger. - Vannbåren varme inkludert i fellesutgiftene. - Garasjeplass og bod i lukket garasjeanlegg. Heis. - Belegningsstein på privat platting.

Bruksareal per etasje

91 kvm

Bygningsinformasjon

Leiligheten ligger i første etasje i en bygning oppført med tre etasjer og underetasje. Garasje og boder i underetasje. Bygningen er oppført i solid betongkonstruksjon. Yttervegger i prefabrikkerte betongelementer, samt bindingsverk av tre. Etasjeskiller av betong. Flatt tak i betong og trekonstruksjon. Vinduer og ytterdører i tre. Se våtrommsrapport vedlagt for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert 04.11.2010.

Eiendommen fikk rammetillatelse og igangsettingstillatelse i 2010, samt midlertidig brukstillatelse desember 2011. Byggeår er tatt utgangspunkt i byggestart/ midlertidig brukstillatelse.

Primærrom

Gang, to soverom, vaskerom, bad samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg leilighetsbygg datert 07.10.2016. Det foreligger ferdigattest på fasadeendring, innglassering av terrasse datert 20.11.2018.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Oppvarming via vannbåren varme, samt varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fantastisk beliggenhet like ved Åkrasanden, med utsikt over havet og stranden. Leiligheten ligger også sentralt til i Åkrehamn, med kort avstand til skoler, barnehage, sentrum, flere butikker, idrettsanlegg og Amfi- senteret.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål, samt delarealene blokkbebyggelse, felles grønareal, felles avkjørsel, felles gangareal, felles gårdsplass, felles lekeareal, felles parkeringsplass, og annet fellesareal.

  • kr 3 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 82 250,-
  • kr 90 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 380 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 900,- Oppvarming med vannbåren varme, felles bygningsforsikring, trappevask, Altibox med TV og internett samt utvendig belysning.

  Kommunale utgifter

  kr 11 249,- pr. 2020. De kommunale avgiftene gjelder her eiendomsskatt, avløp, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 537 511,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Det gis av selger ingen garanti.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Se husordensregler vedtatt for informasjon ang. husdyr.

  Det har vært observert skjeggkre i sameiet. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selv om det per i dag ikke er en kjent metode for å utrydde skjeggkre, finnes det tiltak som kan redusere antall skjeggkre betydelig. Anbefalte tiltak er bl.a. bruk av limfeller og hyppig renhold for å fjerne næringstilgangen. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende. Sameiet hadde sanering av skjeggkre, utført av Nokas skadedyrkontroll. Det er ikke oppdaget skjeggkre etter sanering.

  Det er lagt til digital møblering av leiligheten. Dette for å gi et innblikk av muligheter for møblering.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 31.07.202, selgers Egenerklæring datert 27.07.2021 og husordensregler. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00181
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.