Stongtunet 28

Karmøy
Prisantydning

3 490 000,-

 • BRA115㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2021
 • Omkostninger97 170,-
 • Totalpris3 587 170,-

Nyere og svært lekkert enderekkehus - Oppgradert utover standard leveranse - Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Vindfang, bad/ vaskerom, soverom med walk- in garderobe samt stue og kjøkken i åpen løsning. Andre etasje: Stue, bad/ vaskerom samt to soverom. Utvendig bod og carport.

Boligen har gjennomgående god standard, er meget lekkert innredet og fremstår som innflytningsklar. I tillegg har nåværende eier oppgradert boligen utover standard leveranse, her med blant annet utvidet kjøkken, gulv av laminat samt fliser på begge bad. Det er montert LED lys under innvendige trappetrinn.

Første etasje består av et romlig inngangsparti med fliser og varmekabler i gulv. Lekkert baderom med fliser på gulv og baderomsplater på vegger som inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon, dusjhjørne og opplegg til vaskemaskin. Fra baderommet er det også dør direkte til hovedsoverom. Soverommet er av god størrelse og har rikelig med garderobeskap. Det er mulighet for å sette inn innredning i walk- in garderoben. Garderobeskap medfølger. Svært flott kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer. Her er det godt med både skap- og benkeplass. Kjøkkener har direkte utgang til terrasse. Nåværende eier disponerer stuen i første etasje som spisestue. Varmepumpe.

Andre etasje har en svært kjekk og stor stue. Stuen er naturlig inndelt i soner og det er mulig å innrede med flere sittegrupper. Det er mulig å montere vedovn i stuen. Utgang til stor terrasse. I etasjen finnes også to soverom av god størrelse, samt et pent baderom med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Badet inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin bad praktiske skyvedører med speilfront.

Boligens overflater er malt i moderne og rolige farger.

Følgende moment har fått TG2(avvik som kan kreve tiltak) i tilstandsrapport: Det ble registrert liten avstand mellom terreng og trepanel. Mot naboen er luftingen bak trepanelet tettet helt igjen.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 55 kvm Andre etasje: 60 kvm

Bygningsinformasjon

Fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med grunnet trepanel. Flatt tak i trekonstruksjon, tekket med asfaltpapp. Vinduer og ytterdører av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Primærrom

Første etasje: Vindfang, bad/ vaskerom, soverom m/ garderobe samt stue/ kjøkken. Andre etasje: Stue, to soverom og bad/ vaskerom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest registrert 30.09.2021.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Svært sentral beliggenhet i Åkrehamn med gangavstand til skole, barnehage, ungdomsskole, Vidergående skole, sentrum, Amfi- senteret og flere butikker. Like ved feltet ligger vakre Åkrasanden med nydelige turmuligheter.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Området er enda under oppbygging, og det vil bli bygget flere boliger i feltet.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 8 500,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 87 250,-
  • kr 97 170,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 587 170,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 5 349,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her avløp, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk. Det er ikke beregnet eiendomsskatt for 2021.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Møbler i boligen kan overtas etter nærmere avtale med selger.

  Det er ingen organisering av sameiet og det betales heller ikke noen fellesutgifter.

  Sentrale lover

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23. Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.08.2022 og selgers Egenerklæring datert 25.08.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 20. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-22-00137
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.