Stongvegen 93, 4270 KARMØY

Stongvegen 93

Karmøy
Prisantydning

2 850 000,-

 • BRA122㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2002
 • Omkostninger85 070,-
 • Totalpris2 935 070,-

Visn. 26/9! Kjekk enebolig med sentral beliggenhet - Garasje - Lekkert bad fra 2017 - Passer alle aldersgrupper!

Beskrivelse

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Gang, bad, vaskerom, stue/ kjøkken, soverom samt to boder. Loftsetasje: Gang, stue, to soverom, wc og bod. Garasje med loft til oppbevaring. Praktiske utvendige boder.

Boligen fremstår som praktisk og pent innredet.

Det første som møter deg er et overbygget inngangsparti med inngang til boligen og vaskerom. Vaskerommet fungerer også ypperlig til oppheng av yttertøy og sko til daglig bruk. Boligens bad ble renovert i 2017 og fremstår som svært delikat. Baderommet er helfliset og inneholder wc, dobbel vask i seksjon, dusjkabinett og spa- badekar fra Hurricane. Spotlights i tak og varmekabler. Første etasje har også et romslig soverom med direkte inngang fra bad. Stue og kjøkken er i åpen løsning, og det er god plass til både spisegruppe og sofa-avdeling i rommet. Direkte utgang til terrasse fra kjøkken. Stuen har både vedovn og varmepumpe. I boligens andre etasje finner en to soverom, wc og en romslig loftstue med ekstra takhøyde. Praktisk bod i loftstuen.

Følgende momenter har fått TG2(avvik som kan kreve tiltak) i tilstandsrapporten: - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. - Det ble registrert noe mer slitasje på ytterdør til vaskerommet. Noe rustdannelse på hengsler. - Den ene boden har enkel fundamentering og gulv av tre. Det ble registrert noe fuktighet under himlingen i begge bodene. Noe slitasje på ytterdørene. - Det ble registrert noe varierende slitasje på innvendige overflater. Stedvis bom under fliser i vf. Noe mer slitasje på gulvoverflater i stue/ kjøkken. - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Det er opplegg for sentralstøvsuger, men det mangler slange. - Vaskerom: En må forvente noe slitasje som følge av alder. Vinylbelegget er fra byggeår og har noe slitasje. Noe sprekker ved terskel. - Det er ikke påvist tilfredsstillende el- tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Det anbefales sjekk av det elektriske anlegget hvert 5. år.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 70 kvm Loftsetasje: 41 kvm

Bygningsinformasjon

Fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Vinduer og ytterdører av tre. Terrasse i tilknytning til boligen og hagen. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert 28.10.1997. I tegningene kan vi se at vaskerom er godkjent som bod. Wc i andre etasje er godkjent som kott. Det foreligger tegninger av garasje datert 1997. Det foreligger ikke tegninger av bod mellom garasje og bolig.

Primærrom

Første etasje: Gang, bad, vaskerom, soverom samt stue og kjøkken. Loftsetasje: Gang, stue, wc samt to soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg datert 26.09.2002.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Ovn og varmepumpe i stue/ kjøkken. Varmekabler i stue/ kjøkken, vindfang og bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Svært sentral beliggenhet i Åkrehamn med gangavstand til det aller meste. Skoler (barneskole, ungdomsskole og Vidergående skole), barnehager, butikker, vakre Åkrasanden og idrettsanlegg ligger blant annet i gangavstand fra boligen. Området er barnevennlig og attraktivt.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål, samt 35 kvm avsatt til Parkbelte i industriområde.

  • kr 2 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 71 250,-
  • kr 85 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 935 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 363,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 531 764,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Hvitevarer medfølger ikke.

  Følgende fastmontert inventar medfølger ikke: Første etasje: Taklampe soverom. Loftsetasje: Taklampe og pyntehylle på høyre soverom. Pyntehylle på venstre soverom. Hyller i bod.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.07.2022, selgers Egenerklæring datert 24.07.2022 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 19. sep. 2022

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-22-00128
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.