Storasundvegen 258, 4260 KARMØY

Storasundvegen 258

Karmøy
Prisantydning

3 390 000,-

 • BRA159㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1948
 • Omkostninger96 007,-
 • Totalpris3 486 007,-

Betydelig oppgradert enebolig med flott utsikt til Karmsundet - Utleiedel - Ny garasje - God standard!

Beskrivelse

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: kjeller: Gang, stue/kjøkken, soverom, kontor og bad. 1. etasje: Gang, wc, stue/vaskerom og kjøkken. Loft: Gang, bad og soverom x 3 stk.

Flott stue med tidsriktige og moderne fargevalg. Her er det slitesterke laminatgulv, helsparklede overflater, og spotter i himling. Nydelig utsikt til Karmsundet. Lekker stedbygd ildsted, og utgang til terrasse. Selger har planlagt stor terrasse på dekket over garasje.

Åpen løsning fra stue til kjøkken. Lekkert kjøkken med sorte fronter på innredning. Godt med oppbevaringsplass, innebygde hvitevarer, spotter i tak, gode arbeidsflater med mye naturlig lys, og flott stein detalj på vegg.

Hoveddel har et pent fullfliset bad i overetasjen, samt toalettrom i hovedetasje. Eget vaskerom like ved toalettrom. Hovedbad har både dusjnisje og badekar. Fantastisk herlig å legge seg i badekaret med takvindu like over.

3 soverom i hoveddel, samtlige med samme gode kvaliteter, og tidsriktige overflater. Hoved-soverom har en stor skyvedørsgarderobe med masser av oppbevaringsmuligheter, i tillegg til utgang til luftebalkong.

Leilighet i underetasjen er per i dag utleid.

God oppbevaringsplass i det som tidligere var garasje. Her disponerer man halvparten. Grensen til nabo går midt gjennom tidligere garasje. Halvpart tilhører nabo.

Ny garasje satt opp i 2020. Denne er av god størrelse, og har plass til 2 biler. Mangler kun port. Denne er ikke ferdigmeldt i kommunen, og er omsøkt som Skogs- og utmarkskoie gamme.

Detaljer
 • Romslig og flott enebolig i populære omgivelser på Torvastad
 • Boligen er betydelig oppgradert/renovert de siste år
 • Fremstår som en tidsriktig innredet og moderne bolig
 • Delikate fargevalg
 • Materialvalg
 • Egen utleiedel(ikke godkjent) med inngang fra gårdsrom
 • Her bor man rimelig, med skattefri inntekt fra utleiedel!
 • Ny dobbel garasje (2020)
 • Nydelig utsikt til Karmsundet
 • Godt med bodplass

Velkommen på visning i Storasundvegen 258!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 57 kvm 1. etasje: 66 kvm Loft: 36 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er originalt et murhus med kledning på utsiden. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Det må antas at leilighet i kjeller ikke er godkjent for utleie eller innredning for varig opphold.

Primærrom

Kjeller: Gang, stue/kjøkken, soverom, kontor og bad. 1. etasje: Gang, wc, stue/vaskerom og kjøkken. Loft: Gang, bad og soverom x 3 stk.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fin beliggenhet i meget populære omgivelser på Storasund, Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehage, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  Iht. nyere reguleringsplan så skal ny vei til Torvastad skole grense til denne eiendom i nord. Se vedlagt reguleringskart.

  • kr 3 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 84 750,-
  • kr 96 007,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 486 007,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 326,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 505 259,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

  Tilstandsrapport nevner noen hull i taket i 1. etasje. Her har det blitt lagt opp strømtilførsel til garasje og hullene er nå fikset i flg. selger.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.10.20 og selgers Egenerklæring datert 29.10.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00189
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.