Storasundvegen 589 B, 4260 KARMØY

Storasundvegen 589 B

Karmøy
Prisantydning

2 850 000,-

 • BRA113㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2009
 • Omkostninger79 507,-
 • Totalpris2 929 507,-
 • Felles/mnd1 000,-

Lys og moderne leilighet - Spektakulær utsikt - Bør oppleves for korrekt inntrykk - 2 soverom - carport og sports-bod!

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, 2 soverom, vaskerom, bad og stue/kjøkken.

Parker bilen på leilighetens faste bil-oppstillingsplass, og ta deg inn i leilighetens lyse inngangsparti, med god skapplass i praktisk skyvedørsgarderobe.

Hovedsoverom med stor og god skyvedørsgarderobe for oppbevaring av klær og diverse. Gjestesoverom like ved hovedsoverom. Begge soverom i flotte lyse farger, med parkett på gulv.

Helfliset bad av god størrelse med varmekabler og dusjkabinett.

Åpen stue og kjøkken løsning, som sammen med leilighetens store vindusflater fra gulv til tak, gir en fantastisk romfølelse. Stuen har oppvarming via gasspeis. spotter i tak. Lekker parkett på gulv, og stort kvalitetskjøkken med mye skapplass, integrert og hevet komfyr og mikro. Utgang til leilighetens terrasse fra stuen, og terrassen er bygget inn med glass. En flott hagestue! Utsikten kan vanskelig beskrives med ord, og bør oppleves.

Praktisk vaskerom med belegg på gulv og god størrelse. Leiligheten har sentralstøvsuger.

Egen parkering i carport, med privat sportsbod like ved.

Detaljer
 • Strøken nyere leilighet med god standard
 • Spektakulær utsiktbeliggenhet
 • 2 soverom
 • Flott helfliset bad
 • Stor åpen stue/kjøkkenløsning med store vindusflater mot sjø
 • Lekker hagestue
 • Gasspeis
 • Carport og sportsbod
 • Eget vaskerom

Velkommen på visning i Storasundvegen 589 B!

Primærrom

1.etasje: Vindfang, gang, soverom x 2, vaskerom, bad og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 14.03.13

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat septikanlegg med offentlig avløp.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler på bad og gasspeis i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Storasundvegen 589 B ligger fantastisk til, med en av de flotteste utsiktsbeliggenhetene på Torvastad! Leiligheten ligger så nær sjøen det her er mulig å komme, og sjeldent har vel kommentaren, "her kan man jo nesten fiske fra terrassen", passet bedre! Beliggenheten bør på det sterkeste oppleves for det rette inntrykket. Nærhet til barnehage, skole, idrettsanlegg, butikk og flotte turområder.

  Adkomst

  Fra Karmsund bro: ta av til høyre på avkjørsel mot Torvastad, og igjen første til høyre i rundkjøring. Følg deretter Storasundvegen 4 km mot nord, og ta av til høyre, på innkjørsel ned mot leilighetskomplekset "Litlasund Panorama". Leiligheten befinner seg i bygg lengst nord, merket 589.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 71 250,-
  • kr 79 507,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 929 507,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- pr. mnd. som dekker bla felles bygnignsforsikring, altibox, avsetning til vedlikehold og strøm felles område.

  Kommunale utgifter

  kr 11 243,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 570 306,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer på kjøkken som komfyr, kjøleskap, stekeovn og micro medfølger i handelen. Lysekronene medfølger ikke i handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 06.11.20 og selgers Egenerklæring datert 09.11.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00201
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse