Storasundvegen 601, 4260 KARMØY

Storasundvegen 601

Karmøy
Prisantydning

6 990 000,-

 • BRA531㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1972
 • Omkostninger161 672,-
 • Totalpris7 151 672,-

Sjelden og unik eiendom med beliggenhet like i sjøkanten - Spektakulær panoramautsikt til Karmsundet - Stor tomt på 2 817 kvm! - 3 garasjer

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, i to bygg, og inneholder følgende: Bygg A Kjeller: Gang, mellomgang, møterom/spiserom, hybel-kjøkken, bad og kjellerstue. 1. Etasje: Hall, bi-inngang, stue, kjøkken, bad, soverom, kontor og wc.

Bygg B Kjeller: Naust 1. Etasje: Vinterhage, gang, soverom x2, bad, kjøkken/stue.

Parker bilen i en av eiendommens tre garasjer, hvorav den ene garasjen er av meget god størrelse, med portåpning på ca 3,2 meter. Her kommer en fint inn med bobil. Ellers er det god plass i asfaltert gårdsrom. Meget unik eiendom, med særpreg utenom det vanlige. Slike eiendommer som dette er sjeldent for salg. Helt enestående panoramautsikt mot Karmsundet og innseilingen til Haugesund. Her har man virkelig "orkesterplass" for de som liker det maritime, båttrafikk, sjø og ellers bare det å nyte en fantastisk utsiktsbeliggenhet. Boligen er meget innholdsrik, og man har her nok av plass. I tillegg til en stor enebolig, har man også et romslig naust som er innredet med leilighet på loft. Det kan med enkle grep i boligen ordnes flere soverom. Boligen har en stor stue, med store vindusflater. Store vindusflater er for øvrig gjennomgående i de fleste rom, og utsikten er slående fra både stue, kjøkken og soverom. Fra stue og soverom har en utgang til en lang terrasse som strekker seg langs hele husets østside, som vender ut mot sjø. Rekkverk i glass og rustfritt stål for å ivareta utstikten på best mulig måte. Lekkert! Stuen har også utgang via stor skyvedør til eiendommens hage og uteplass på sørsiden. Her har man gode solforhold!

Kjøkken med god skap og benkeplass, i tillegg gode muligheter for kjøkkenbord. Store vindusflater gir her samme storslåtte utsikten ut mot Karmsundet. Kjøkkenet har lyse overflater, parkett på gulv og gasskomfyr.

Hovedsoverom med direkte inngang til boligens hovedbad. Soverom med vinduer fra gulv til tak, et fantastisk sted å våkne opp med utsikten man her har. Badet er fullfliset og har både dusjnisje og badekar. Gjestesoverom like ved.

I underetasjen finner man en stor kjellerstue med utgang til hage. I tillegg til dette har man hybelkjøkken, bad og et disponibelt rom/møterom. Godt med lagring i bod.

Naust med 40 meter kai utenfor. Det er i naustet montert et taljesystem, slik at man her kan heise båten inn i naustet. Naustet er meget stort, og her har man store muligheter! Loftsetasjen på naustet er innredet som en leilighet. Leiligheten har en åpen stue/kjøkkenløsning, med en "glass-stue" ytterst, som gir en helt fantastisk følelse når man oppholder seg her. Det er en sjeldenhet med stuer som har den storslåtte utsikten man her opplever. Virkelig lekkert! 2 soverom og bad, alle rom av god størrelse.

Hele 3 små terrasser, samt en vinterstue i forbindelse med leiligheten på naustet. Samtlige med fantastisk utsikt. Like ved naustet har man også et stort flatt område, som ligger skjermet til, uten innsyn fra stort annet enn båttrafikken som går forbi. Her har man gode solforhold, og store muligheter for å nyte tilværelsen om det så måtte være grillfesten, eller late dager med soling!

Detaljer
 • Sjelden og unik eiendom med fantastisk beliggenhet!
 • Spektakulær panoramautsikt mot Karmsundet
 • Stor og innholdsrik enebolig med utsikt fra de fleste rom
 • Stort naust med leilighet
 • I naustet har man mulighet for å heise inn båt
 • Stor tomt (2817 kvm!)
 • Ca 100 meter sjølinje
 • Ca 40 meter kai!
 • 3 garasjer
 • Noen eiendommer på Karmøy med råere beliggenhet?
 • Eiendommen bør besiktiges for korrekt inntrykk!
Bruksareal per etasje

Bygg A Kjeller: 135 kvm. 1. Etasje: 138 kvm. Garasje: 98 kvm.

Bygg B Naust: 91 kvm. 1. Etasje: 69 kvm.

Primærrom

Bygg A Kjeller: Gang, mellomgang, møterom/spiserom, hybel-kjøkken, bad og kjellerstue. 1. Etasje: Hall, bi-inngang, stue, kjøkken, bad, soverom, kontor og wc.

Bygg B 1. Etasje: Vinterhage, gang, soverom x2, bad, kjøkken/stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for enebolig datert 13.10.1977, og for fasadeendring datert 11.11.2016. Ferdigattest tilbygg garasje datert 07.10.2015.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik. Det går kommunal felles avløpsledning i nordre del av bnr. 155.

Oppvarming

Det er innlagt gass i boligen, og oppvarming har en via gass. Ildsted i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Storasundvegen 601 ligger fantastisk til, med en av de flotteste utsiktsbeliggenhetene på Torvastad, om ikke Karmøy og Haugalandet generelt! Eiendommen ligger så nær sjøen det her er mulig å komme, og sjeldent har vel bemerkningen, "her kan man jo nesten fiske fra terrassen", passet bedre! Beliggenheten bør på det sterkeste oppleves for det rette inntrykket! Følg skipstrafikken fra nær alle rom, hage eller terrasser, fra "Slettå" i nord, sørover mot Karmsund bro. Virkelig et fascinerende skue! I tillegg til eiendommens fantastiske utsiktsbeliggenhet, vil man også oppleve at man her bor med alle tenkelige fasiliteter like i nærheten. Nærhet til barnehage, skole, idrettsanlegg, butikk og flotte turområder, er bare noe av det som er verdt å nevne. Alt i alt en meget attraktiv beliggenhet på Torvastad.

  Adkomst

  Fra Karmsund bro: ta av til høyre på avkjørsel mot Torvastad, og igjen første til høyre i rundkjøring. Følg deretter Storasundvegen 4 km mot nord, og ta av til høyre, på innkjørsel ned mot Storasundvegen 601.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 6 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 200,-
  • Attestasjonsgebyr 172,-
  • Dokumentavgift 151 250,-
  • kr 161 672,- (Omkostninger totalt)
  • kr 7 151 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 958,- pr. 2017. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Innredning i kjeller og på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.
  • Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 11.07.2018, selgers egenerklæring datert 14.07.2018 og eiendommens grunnkart. Om du mener noen av vedlegg mangler ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 27. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-18-00143
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse