Storasundvegen 604, 4260 KARMØY

Storasundvegen 604

Karmøy
Prisantydning

2 290 000,-

 • BRA163㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår
 • Omkostninger68 320,-
 • Totalpris2 358 320,-

TORVASTAD! Enebolig med flott utsikt til sjø - Fint pusset med bla. nyere kjøkken og bad- Fire soverom!

Beskrivelse

Enebolig over to plan, samt grovkjeller. Første etasje: Gang, bad, fremt. vaskerom, stue samt kjøkken. Loftsetasjen: Gang samt fire soverom. Kjeller: Vaskekjeller, kjellerrom og tidligere wc-rom.

Boligen har i løpet av de senere årene blitt betydelig pusset opp, blant annet: - Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrert stekeovn, micro og platetopp. Oppvaskmaskin og kjøleskap medfølger handelen. Flott utsikt fra kjøkken. - Stuen fremstår som romslig, men åpen løsning til stuen. Det er satt inn en moderne vedovn. Dobbel skyvedør ut mot terrasse. - Lyst og fint inngangsparti/ gang med fliser på gulv - Boligen har ett flott og romslig helfliset bad. Baderommet inneholder vegghengt toalett, badekar, vask i seksjon samt dusjhjørne. - Det er lagt nye gulv hele første etasje samt loft. - Deler av tomten er gravd opp til fordel for større parkering. - Trepanel og isolasjon mot sør og vest er fornyet. - De fleste vinduene i første etasje samt loft er fornyet.

Bruksareal per etasje

Kjeller: 56 kvm Første etasje: 61 kvm Loftsetasje: 46 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong med sparestein. Yttervegger i trekonstruksjon. Tømret utførelse, kledd med trepanel. Saltak oppbygd som åsetak, sutaksbord. Tekket med metallplater. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Ukjent byggeår. Megler har ikke mottatt informasjon som kan bekrefte byggeår. Eiendommen er registrert etablert 19.01.1950.

Primærrom

Første etasje: Gang, bad, fremt. vaskerom, stue og kjøkken. Loftsetasje: Gang samt fire soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Privat vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott utsiktbeliggenhet! Eiendommen ligger i nærhet til barnehage, skole, idrettsanlegg, butikk og flotte turområder.

  Adkomst

  Ta inn på Storasundvegen like før Karmsund bro. Følg veien ca 4,3 kvm og boligen vil komme på venstre side.

  Regulering

  Her er det kommuneplanen som er gjeldende. Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 57 250,-
  • kr 68 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 358 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 524,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 502 499,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg den siste tiden. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Det er oppdaget fuktskade på gulv like innenfor terrassedør i stue. I følge selger er skaden fra terrassedøren sto åpen og det da regnet inn.

  Det ble 3 februar oppdaget vann på gulv i bad. Rørlegger har vært på stedet og vannet skyldtes frostsprengt badekar. Badekaret er nå defekt og vil bli fjernet. Kontakt megler for konklusjon fra rørlegger.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 06.08.2020, selgers Egenerklæring datert 20.07.2020, grunnkart og ledningskart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00140
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.