Stordgata 10B

Haugesund
Prisantydning

1 790 000,-

Solgt
 • BRA85㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1960
 • Omkostninger10 845,-
 • Totalpris2 336 053,-
 • Felles/mnd4 531,-

Lekker 3-roms leilighet med attraktiv beliggenhet. Toppleilighet. Elbil lading.

Beskrivelse

Gjennomgående høy standard med slette vegger og tak samt listefrie overganger. Spotlights. Parkett. Helfliset baderom.

Romslig gang med garderobeløsning og bod. 2 gode soverom med pax garderobesystem på hovedsoverommet. Utvidet størrelse på helfliset bad med dusjnisje i glass, baderomsinnredning med speilskap, praktisk vaskeromsløsning og wc. Varmekabler i gulv. Åpen løsning mellom stue og kjøkken samt hagestue med utsikt, fantastiske solforhold med solnedgang året rundt og god plass til møblering. Stuen har flere soner og stilren kjøkkeninnredning. Takhøyde på 2,60.

Detaljer

Gang, 2 soverom, innvendig bod, bad/vaskerom, stue, kjøkken, hagestue.

Boder i kjeller

Bygningsinformasjon

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Våtrom > Overflater Gulv > Bad/vaskerom Gå til side Svertesopp er registrert Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er svertesopp i elastiske fuger i våt sone. Det er elastisk fuge ved glassvegg. Det er noe fall ned mot denne, og vegg mot kjøkken. Det kan derfor, ved utilsiktet lekkasje bli vannansamling i akkurat dette området. Det kan derfor påregnes etablering av spalte mellom gulv og glassvegg for å unngå dette. Kostnadsestimat: Under 10 000

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad/vaskerom Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. Kostnadsestimat: Under 10 000

Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom Våtrommet mangler styrt tilluftsventilering. Kostnadsestimat: Under 10 000

Kjøkken > Overflater og innredning > Stue/kjøkken Det er påvist skader på overflater/kjøkkeninredning utover normal slitasjegrad. Det er påvist skader/fuktskjolder i kjøkkengulv. Det er skader i gulv ved oppvaskkum og under sokkel. Antas eldre lekkasje, ikke i nåværende eiers tid. Det er sprekk i platetopp, på baksiden. Kostnadsestimat: Under 10 000

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Tilkobling bør skje via fast punkt eller vedlikeholdsbryter. Kostnadsestimat: Under 10 000

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg Automatsikringer og AMS strømmåler. Oppgradert 2012. Kostnadsestimat: Under 10 000

Primærrom

Bruksareal 4. etasje: 85 kvm Primærrom 4. etasje: 67 kvm Gang, bad/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken. Sekundærrom 4. etasje: 18 kvm Bod, innebygget balkong.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest nybygg datert 27.05.1960 samt på fasadeendring datert 21.12.2000.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på baderom.

 • Beliggenhet

  Sentral beliggenhet med Vangen i all sin pryd og bruks vennlighet som nærmeste nabo. Fra leiligheten er det ca 20 sekunder å gå til HTG, 2 minutter å gå til Skeisvang VGS, 1 minutt å gå til Gymnasbaner, Sandvolleyballbaner m.m. Ca 15 minutter gange til Haugesund sentrum.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  • 535 208,- andel fellesgjeld pr. dato 2. feb. 2023
  • 2 325 208,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • Avklaring forkjøpsrett kr 3885,-
  • kr 10 845,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 336 053,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 531,- Renter og avdrag av fellesgjeld, øvrige driftskostnader som vaktmestertjenester, renhold og snørydding, off. avgifter (vann og avløp), felles forsikring av bygningsmassen, kabel-TV, forretningsførsel mv

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408269902, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 02.02.2023: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 250.8 Saldo per 02.02.2023: 11 808 310 Andel av saldo: 93 032 Første termin/første avdrag: 25.08.2022 ( siste termin 25.11.2043 )

  Lånenummer: 32408403072, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 02.02.2023: 4.05% pa. Antall terminer til innfrielse: 370.8 Saldo per 02.02.2023: 56 123 913 Andel av saldo: 442 176 Første termin/første avdrag: 25.08.2022 ( siste termin 25.11.2053 )

  Borettslaget skal ha GF om låneopptak kr. 2.100.000,- til nedgravd avfallsløsning. Felleskostnadene holdes foreløpig uendret

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  06.02.2023 og selgers Egenerklæring datert 02.02.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230055
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.