Stordgata 10D

Haugesund
Prisantydning

1 450 000,-

Solgt
 • BRA74㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1960
 • Omkostninger10 845,-
 • Totalpris1 936 086,-
 • Felles/mnd4 041,-

Skeisvann - Lekker 2-roms leilighet i 2.etasje - Utvidet bad og innglasset balkong - Ingen dok.avg!

Beskrivelse

Entré med garderobeplass og porttelefon for sømløs mottagelse av gjester.

Stort utvidet bad renovert i 2011. Helfliset med varmekabler, dusjkabinett og flott servantskap, høyskap og skap montert på vegg. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Stue med god plass til større spise- og sittegruppe. Flott vedovn som sørger for behagelig og naturlig oppvarming. Utgang til solrik, innglasset balkong. Balkongen fungerer i praksis som en forlengelse av stuen, da spesielt på vår og sommerhalvåret. Downlights i taket her.

Kjøkken med lekker hvit høyglans Marbodal innredning. Integrert stekeovn, stekeplate, kjøl- og fryseskap og oppvaskmaskin. Generelt god med skap- og benkeplass i innredningen. Spiseplass.

Soverom i god størrelse med mye garderobeplass i skyvedørsgarderobe.

Denne leiligheten kan du flytte rett inn i. Hele leiligheten ble pusset opp i 2011 i regi av tidligere eier og holder god standard. Leiligheten har også oppgradert elektrisk anlegg med automatsikringer.

Detaljer

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder gang, stue, kjøkken, bad, soverom og vinterhage. I tillegg er det 2 store boder og 1 matbod i kjeller.

Hele leiligheten ble pusset opp i 2011 i regi av tidligere eier og holder god standard. Leiligheten har også oppgradert elektrisk anlegg med automatsikringer.

Denne leiligheten kan du flytte rett inn i. For mer informasjon, se komplett salgsoppgave!

Bygningsinformasjon

Oppsummering fra takstmanns tilstandsrapport:

Store eller alvorlige avvik - TG3: Tekniske installasjoner - vannledninger: Stoppekran er ikke i leiligheten, men i kjelleren på bygget.

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Bad - overflater gulv: Det er ikke fall til sluk selv om det er en del fall på gulvet inne i rommet.

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Innvendig - radon: Det er ikke foretatt radonmålinger. Tiltak anses ikke nødvendig. Sluk, membran og tettesjikt - bad: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membran og sluk. Kjøkken - avtrekk: Avtrekk ledes inn i vinterhage/balkong. Det gjør at ved bruk må det stå et glass åpent ut. Dette er vanlig på de fleste borettslag. Tekniske installasjoner - avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger. Tekniske installasjoner - elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av boligblokk, datert 23.01.1960.

Det foreligger ferdigattest vedr. fasaderehhabilitering av 4 stk boligblokker datert 16.09.1996.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming & vedovn i stuen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Skeisvann - like ved Skeisvatnet og Vangen

  I leiligheten i Stordgata 10D bor en sentralt med kort avstand til mye av det en ønsker å fylle hverdagen med.

  Rett utenfor inngangsdøren har en flotte turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for spaserturer eller joggeturer, alt ettersom. På sommerstid kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og badeområder. En tur rundt Skeisvatnet gjør alltid godt for sinnet.

  Det er et godt utvalg med fritidstilbud. Haraldshallen med svømming, treningssenter og ishall. Flere idrettsklubber med tilhørende fotballbaner og treningshaller. Haugesund Toppidrettsgymnas og Skeisvang videregående skole ligger like ved.

  Kiwi dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet i tillegg til et senter med Rema 1000, treningssenter og dagligvarebutikk. Fra leiligheten kan en spasere ned til Haugesund sentrum. Det er egentlig ganske fint, for her har du nærhet til så å si det aller meste.

  Adkomst

  Bygget ligger like ved Djervhuset som innerste blokk mot vest.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  • kr 1 450 000,- (Prisantydning)
  • 475 241,- andel fellesgjeld pr. dato 22. des. 2022
  • 1 925 241,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-.
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-.
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-.
  • Forkjøpsrettsgebyr 3.885,-
  • kr 10 845,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 936 086,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 041,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter og kabel-tv & internett.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.12.22 og selgers Egenerklæring datert 18.12.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01220065
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.