Stordgata 4 A, 5522 HAUGESUND

Stordgata 4 A

Haugesund
Prisantydning

1 720 000,-

 • BRA70㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1959
 • Omkostninger8 853,-
 • Totalpris2 295 656,-
 • Felles/mnd4 531,-

NY PRIS! Skeisvann - utsøkt 3-roms i 2. etasje - peisovn - nytt kjøkken og bad - terrasse innglasses

Beskrivelse

Gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue/spisestue. Terrasse. 3 boder i kjeller.

Fra selgers egenerklæring (vedlagt); 2019: Badet er total oppusset. Elektrisk og rør. Hel‐fliset med gulvvarme og membran. Utført av rørlegger og flislegger. Teknisk byrå, Faglig Flis. Blokkene blir oppgradert utvendig med nye innglassede balkonger.

Detaljer

Skeisvann - meget tiltalende leilighet som må oppleves for korrekt inntrykk. Veldrevet borettslag i etablert og populært boligområde med nærbutikk, turområder, badeplass og Vangenterrassen i nærområdet. Betydelig påkostet siste år. Inneholder gang med dørtelefon, stue/spisestue med peisovn, GET og utgang vestvendt terrasse - innglasses. Kjøkken med ny IKEA innredning, integrerte hvitevarer med vannstopp og komfyrvakt, spiseplass ved vinduet. Renovert helfliset bad med kabler og smakfull innredning, 2 gode soverom med morgensol. Skyvedørsgarderober, Saga 2-stavs eikeparkett, gipsede innervegger. Rør-i-rør, oppgradert el-skap og anlegg, fagmessig utført, Fasader renoveres og terrassene utvides og glasses inn i regi av borettslaget.

Bygningsinformasjon

Lavblokk oppført hovedsaklig i betong og tre.

Primærrom

Gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 27.05.1960, samt for fasaderehabilitering datert 16.09.1996.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget sentral og attraktiv beliggenhet på Skeisvann som byr på flotte turområder rundt vangen, idrettsparken, skoler, nærbutikk. Kort avstand til Djupadalen og sentrum.

  Adkomst

  Følg Rogalandsgata nordover. Like etter Skeisvang skole tar du inn Bråvallagata. Ta så til høyre inn Stordgata mot Djervhallen. Stordgata 4 ligger da som første blokk på venstre side.

  Regulering

  Ligger i område regulert til boligformål iht RL482 og 1517. Plan og bestemmelser kan fås hos megler.

  • kr 1 720 000,- (Prisantydning)
  • 566 803,- andel fellesgjeld pr. dato 10. nov. 2020
  • 2 286 803,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • kr 8 853,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 295 656,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 4 531,- Kommunale avgifter, renovasjon, husforsikring, renter/avdrag andel fellesgjeld og trappevask. Kollektivt tilknyttet Get med grunnpakke. Tilgang felles vaskerom i kjeller koster kr 150,- pr mnd i tillegg. Fra 1. oktober 2020 har husleien økt til kr 4.531,- iflg HAUBO for å finansiere renovering av fasader og utvidelse/innglassing av terrassene.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 402 756,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Taklampe "Artisjokk-design" medfølger ikke i handelen.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publiserert oppdraget for medlemmene. Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler angående regler for dyrehold. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408269902, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Serielån, 2 terminer per år. Rentesats per 10.11.2020: 1.76% pa. Antall terminer til innfrielse: 47 Saldo per 10.11.2020: 12 940 022 Andel av saldo: 101 949 Første termin/første avdrag: 30.06.2014 ( siste termin 31.12.2043 ) NIBOR LÅN Lånenummer: 32408403072, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 10.11.2020: 1.95% pa. Antall terminer til innfrielse: 78 Saldo per 10.11.2020: 59 002 487 Andel av saldo: 464 855 Første termin/første avdrag: 28.12.2019 ( siste termin 28.06.2059 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 25.06.2020, samt vedtekter og husordensregler. Megler har fra borettslaget innhentet innkalling og protokoll fra generalforsamling, årsregnskap og -melding, info om sikringsordning mv. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med informasjonen. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 27. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Niels Chr. Hald
 • Oppdragsnummer: 1-20-00222
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse