Stordgata 4B

Haugesund
Prisantydning

1 750 000,-

Solgt
 • BRA84㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1960
 • Omkostninger10 845,-
 • Totalpris2 294 654,-
 • Felles/mnd4 388,-

Flott 3-roms leilighet i 1.etasje - Innglasset balkong mot vest - Ingen dok.avg!

Beskrivelse

Leiligheten har en gjennomført god standard og bærer preg av godt vedlikehold. Gjennomgående lyse & moderne fargevalg på vegger og tak kombinert med et flott malt gulv (parkett). Listefri utførelse mot tak, noe som gir et sømløst og meget moderne uttrykk.

Entré med hylle, hattehylle og porttelefon for sømløs mottagelse av gjester. En flott tapet pryder gangen.

Fint helfliset bad med varmekabler, dusjnisje, vegghengt toalett, servantskap og overskap. Det er også innfelte hyller i veggen over toalettet.

Stue med god plass til større spise- og sittegruppe. Vedovn for naturlig og fin oppvarming. Utgang til solrik, innglasset balkong. Balkongen fungerer i praksis som en forlengelse av stuen, da spesielt på vår og sommerhalvåret. Downlights i taket her.

Flott kjøkken med hvite slette fronter. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn, ventilator og oppvaskmaskin som passer veldig godt inn i leiligheten. Det er også opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet. Selger benytter felles vaskekjeller, som en betaler kr.150,- per måned for å benytte. Frittstående kjøleskap medfølger ikke handelen. Generelt mye skap- og benkeplass på kjøkkenet. Samt plass til et mindre spisebord.

To soverom, begge i gode størrelser med plassbygd garderobeskap.

2 praktiske boder i kjeller med oppbevarings muligheter.

Detaljer

Leiligheten ligger i 1.Etasje og inneholder entrè, stue/kjøkken, bad og 2 soverom. 2 boder i kjeller.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport:

STORE ELLER ALVORLIGE AVVIK - TG3:

Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad: Det er indikert noe høyere fukt i vegg hvor det går rør gjennom gulv i dusjen. Det er ikke klemring over membran.

Våtrom - Tilliggende konstruksjoner våtrom - Bad: Det antas at det ikke er tett rør-gjennomføring i dusj-sone. Det er ingen synlige tegn til avvik, men det indikeres høyere fukt rundt rør. (Det er ingen utslag mot nabo).

Tekniske installasjoner - Branntekniske forhold: Eier har fjernet røykvarslere pga male arbeid. Det er opplyst at disse vil plasseres tilbake før visning.

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2:

Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad: Det er vindu/dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen (ved vask, dusj, osvn.), løsningen eller byggematerialet er uegnet. Bak dusjvegg/rør er det materiale i treverk.

Våtrom - Overflater gulv - Bad: Tg pga normal elde og slitasje. Tg pga plassering av sluk i gulv.

Våtrom - Sanitærutstyr og innredning - Bad: Tg pga normal elde og utførelse.

Tekniske installasjoner - Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger.

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG2:

Innvendig - Overflater: Leiligheten fremstår som meget velholdt, men overflater bærer noe preg av eldre byggeskikk. Parkett på gulv, men denne er malt.

Innvendig - Radon: Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig - Innvendige dører: Tg settes pga naturlig elde av dørene.

Kjøkken - Overflater og innredning - Kjøkken: Tg pga naturlig slitasje. Tg pga noe u-fagmessig. Tg pga naturlig risiko med innebygget vv-tank og eldre rør.

Tekniske installasjoner - Avløpsrør: Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige avløpsledninger.

Tekniske installasjoner - Ventilasjon: Hagestue er ikke ventilert og deler av ventilene er ut i denne.

Tekniske installasjoner - Varmtvannstank: Denne er ikke synlig og kan ikke kontrolleres. VV-tank er plassert i kjøkken innredning. Dette anses som uheldig, men var før normal praksis.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg boligblokk datert 27.05.1960. Det foreligger ferdigattest vedr. garasje/bod datert 19.09.1991. Det foreligger også ferdigattest vedr. fasaderehabilitering datert 16.09.1996.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Skeisvann - like ved Skeisvatnet og Vangen

  I leiligheten i Stordgata 4B bor en sentralt med kort avstand til mye av det en ønsker å fylle hverdagen med.

  Rett utenfor inngangsdøren har en flotte turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for spaserturer eller joggeturer, alt ettersom. På sommerstid kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og badeområder. En tur rundt Skeisvatnet gjør alltid godt for sinnet.

  Det er et godt utvalg med fritidstilbud. Haraldshallen med svømming, treningssenter og ishall. Flere idrettsklubber med tilhørende fotballbaner og treningshaller. Haugesund Toppidrettsgymnas og Skeisvang videregående skole ligger like ved.

  Kiwi dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet i tillegg til et senter med Rema 1000, treningssenter og dagligvarebutikk. Fra leiligheten kan en spasere ned til Haugesund sentrum. Det er egentlig ganske fint, for her har du nærhet til så å si det aller meste.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  • kr 1 750 000,- (Prisantydning)
  • 533 809,- andel fellesgjeld pr. dato 5. sep. 2023
  • 2 283 809,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • Gebyr forhåndsprøving forkjøpsrett kr. 3.885,-
  • kr 10 845,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 294 654,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 388,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, tv og internett fra Altibox og kommunale avgifter.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 31.08.2023 og selgers Egenerklæring datert 05.09.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. nov. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230362
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.