Stordgata 6A

Haugesund
Prisantydning

1 090 000,-

Solgt
 • BRA85㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1960
 • Omkostninger6 960,-
 • Totalpris1 615 939,-
 • Felles/mnd4 388,-

BUD MOTTATT Skeisvann - 3 roms leilighet som er under renovering. Innglasset terrasse. Meget attraktiv beliggenhet tett på Vangen

Detaljer

Praktisk 3-roms leilighet i høy 1 etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom. Bad er utvidet i gangen og er under oppbygging. Kjøkken med opprinnelig innredning. Noe spiseplass. Stuen har god plass for sofagruppe og spisestue. Pipeløp gir mulighet for ildsted - peis. Utgang til stor solrik innglasset terrasse med innebygd solskjerming og downlights. Leiligheten er under renovering og selges som et "prosjekt".

I kjelleren er det 2 vanlige boder og 1 liten bod som tilhører leiligheten.

Bygningsinformasjon

Lavblokk oppført i betong og tre.

Takstmann har i sin rapport gitt TG3 store aller alvorlige avvik på følgende: - Innvendige overflater, må pusses opp - Våtrom, ikke ferdigstilt - Kjøkken, opprinnelig innredning - Varmtvannsbereder, defekt - Elektrisk anlegg, skrusikringer.

Av TG2 avvik som kan kreve tiltak kan nevnes: - Mindre skjevheter i gulv - Ildsted monteres permanent - Vann- og avløpsledning, alder.

Det må påpekes at leiligheten er en leilighet som er under renovering slik at kjøper må påregne full oppussing.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 27.05.1960, samt for fasaderehhabilitering datert 16.09.1996.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

 • Beliggenhet

  Skeisvann - like ved Skeisvatnet og Vangen

  I leiligheten i Stordgata 6 A bor en sentralt med kort avstand til mye av det en ønsker å fylle hverdagen med.

  Rett utenfor inngangsdøren har en flotte turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for spaserturer eller joggeturer, alt ettersom. På sommerstid kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og badeområder. En tur rundt Skeisvatnet gjør alltid godt for sinnet.

  Det er et godt utvalg med fritidstilbud. Haraldshallen med svømming, treningssenter og ishall. Flere idrettsklubber med tilhørende fotballbaner og treningshaller. Haugesund Toppidrettsgymnas og Skeisvang videregående skole ligger like ved.

  Kiwi dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet i tillegg til et senter med Rema 1000, treningssenter og dagligvarebutikk. Fra leiligheten kan en spasere ned til Haugesund sentrum.

  Adkomst

  Bygget ligger like ved Djervhuset som innerste blokk nærmest gymnasbanene.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 090 000,- (Prisantydning)
  • 518 979,- andel fellesgjeld pr. dato 21. des. 2022
  • 1 608 979,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 6 960,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 615 939,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 388,- Pr. mnd. som bla. betjener renter og avdrag på andel fellesgjeld, trappevask, forsikring av bygningsmassen, kommunale avgifter, renovasjon, forretningsførsel, kabel-tv (Get) og evt noe vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter og renovasjon er inkludert i felleskostnaden.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 32408269902, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 21.12.2022: 3.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 252.8 Saldo per 21.12.2022: 11 870 708 Andel av saldo: 90 387 Første termin/første avdrag: 25.08.2022 ( siste termin 25.11.2043 )

  Lånenummer: 32408403072, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 12 terminer per år. Rentesats per 21.12.2022: 3.8% pa. Antall terminer til innfrielse: 372.8 Saldo per 21.12.2022: 56 287 638 Andel av saldo: 428 592 Første termin/første avdrag: 25.08.2022 ( siste termin 25.11.2053 )

  Borettslaget skal ha GF om låneopptak kr. 2.100.000,- til nedgravd avfallsløsning. Felleskostnadene holdes foreløpig uendret.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport og selgers Egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. jan. 2023

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 02220028
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.