Stordgata 8C

Haugesund
Prisantydning

1 590 000,-

Solgt
 • BRA86㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1960
 • Omkostninger11 465,-
 • Totalpris2 137 305,-
 • Felles/mnd4 388,-

Moderne 3-roms leilighet i 1.etasje - Innglasset balkong mot vest - Ingen dok.avg!

Beskrivelse

Leiligheten har en gjennomført god standard og bærer preg av godt vedlikehold. Gjennomgående moderne fargevalg på vegger og tak kombinert med en tidløs lys-eik 3 stavs parkett på gulv, som gir en nøytral og avslappet følelse i leiligheten. Gipset vegg med listefri utførelse mot tak, noe som gir et sømløst og meget moderne uttrykk.

Entré med skyvedørsgarderobe og porttelefon for sømløs mottagelse av gjester. Speil detaljen i skyvedørsgarderoben bidrar til en større romfølelse i gangen.

Flott bad renovert i 2007. Helfliset med varmekabler, dusjkabinett (2016), gulvstående toalett og flott servantskap.

Stue med god plass til større spise- og sittegruppe. Mulighet for vedovn. Utgang til solrik, innglasset balkong. Balkongen fungerer i praksis som en forlengelse av stuen, da spesielt på vår og sommerhalvåret. Downlights i taket her.

Moderne hvitmalt kjøkken med slette fronter fra 2007. Kjøkkenet har integrert platetopp, stekeovn, ventilator og oppvaskmaskin som passer veldig godt inn i leiligheten. Det er også opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet.

Hovedsoverom i god størrelse med mye garderobeplass i skyvedørsgarderobe. Soverom nr.2 også med skyvedørsgarderobe. Her medfølger ikke skrog.

2 praktiske boder i kjeller med oppbevarings muligheter.

Denne leiligheten kan du flytte rett inn i.

Detaljer

Leiligheten ligger i 1.Etasje og inneholder Entrè, Stue/Kjøkken, Bad, 2 Soverom 2 boder i kjeller.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 23.01.1960 Det foreligger også ferdigattest på fasaderehablitering datert 16.09.96

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Mulighet for vedovn i stuen.

 • Beliggenhet

  Skeisvann - like ved Skeisvatnet og Vangen

  I leiligheten i Stordgata 8C bor en sentralt med kort avstand til mye av det en ønsker å fylle hverdagen med.

  Rett utenfor inngangsdøren har en flotte turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for spaserturer eller joggeturer, alt ettersom. På sommerstid kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og badeområder. En tur rundt Skeisvatnet gjør alltid godt for sinnet.

  Det er et godt utvalg med fritidstilbud. Haraldshallen med svømming, treningssenter og ishall. Flere idrettsklubber med tilhørende fotballbaner og treningshaller. Haugesund Toppidrettsgymnas og Skeisvang videregående skole ligger like ved.

  Kiwi dagligvarebutikk i umiddelbar nærhet i tillegg til et senter med Rema 1000, treningssenter og dagligvarebutikk. Fra leiligheten kan en spasere ned til Haugesund sentrum. Det er egentlig ganske fint, for her har du nærhet til så å si det aller meste.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  • kr 1 590 000,- (Prisantydning)
  • 535 840,- andel fellesgjeld pr. dato 18. apr. 2023
  • 2 125 840,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 440,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 440,-
  • Tinglysingsgebyr kr. 250,-
  • Forkjøpsrettsgebyr kr. 3855,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 11 465,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 137 305,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 388,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, tv og internett fra Altibox og kommunale avgifter.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.04.2023 og selgers Egenerklæring datert 18.04.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 30. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230164
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.