Strandgata 163, 5525 HAUGESUND

Strandgata 163

Haugesund
Prisantydning

500 000,-

Solgt
 • BRA54㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår2006
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris1 462 133,-
 • Felles/mnd7 652,-

Flott andelsleilighet i hjertet av Haugesund sentrum - parkering i lukket anlegg - Toppetasje med fantastisk utsikt!

Beskrivelse

Leiligheten, beliggende i byggets 4. etasje (bygget i bakgård) fremstår som moderne med tidsriktige fargevalg. Den har bl.a. eikeparkett på gulv, listefritt mot tak, stort flislagt bad, pent kjøkken med integrerte hvitevarer og store vindusflater i stuen vendt mot havet i vest. Leiligheten selges delvis møblert.

Romslig entre med stort garderobeskap og oppheng til yttertøy.

Stort soverom med vindu vendt mot gårdsrom, fri for trafikkstøy. Garderobeskap, dobbeltseng og nattbord medfølger.

Stor, flott kjøkkeninnredning. Integrert kjøleskap med fryser, stekeovn og oppvaskmaskin. Det er montert lys over overskap.

Det er en åpen stue/kjøkken løsning. Lys og luftig stue med balkong og vinduer fra gulv til tak med flott utsikt. God plass til spise- og sittegruppe.

Stort helfliset bad med varmekabler i gulv. Opplegg og plass til både vaskemaskin og tørketrommel. Dusjnisje, vegghengt toalett og servant med skap. Det er montert speil på vegg og det er downlights i taket. Vaskemaskin medfølger.

Det er mulighet å komme til leiligheten fra garasjen der en kjører inn fra Strandgaten. Bakgården er godt tilbaketrukket og usjenert for andre enn beboerne. Bakgården har sittegrupper for å samle både familie og venner utenfor, noe som er veldig praktisk i disse korona-tider.

Stor sportsbod og parkering i lukket anlegg.

Bygningsinformasjon

Bygget er ført i betong med taktapp på taket.

Primærrom

Entre, soverom, bad og kjøkken/stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 30.01.2013.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Varmekabler på badet. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Det medfølger en stor elektrisk ovn som enda ikke er montert. Den står i uåpnet eske i bod.

 • Beliggenhet

  Meget sentral beliggenhet midt i Haugesund sentrum med umiddelbar nærhet til alt av servicetilbud byen har å tilby!

  Bank, dagligvare, apotek, vinmonopol, spisesteder og kafeer i gangavstand fra leiligheten.

  Adkomst

  Inngang fra Haraldsgata 166. Leiligheten ligger i 4.etasje med tilkomst fra utvendig trapp (første til venstre) i bakgård.

  Regulering

  Eiendommen er ligger i område omfattet av sentrumsplanen.

  • kr 500 000,- (Prisantydning)
  • 952 876,- andel fellesgjeld pr. dato 14. jan. 2021
  • 1 452 876,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 462 133,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 7 652,- Felleskostnader dekker betjening av andel fellesgjeld (renter kr.1560,- og avdrag kr. 3956,-), felles bygningsforsikring, offentlig avgifter, kabel tv (kollektivt tilknyttet Get med Tv og internett) og diverse vedlikehold/drift.

  Kommunale utgifter

  Kommunale avgifter for vann/avløp blir fakturert eier etter forbruk. Ved salg må disse avregnes direkte mellom selger og kjøper.Kommunale avgifter blir sendt til beboer i post pr kvartal.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 483 712,- for 2019 Oppgitt ligningsverdi er for boliger brukt som primærbolig.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett etter Borettslagslovens bestemmelser. Borettslagets styre bli kontaktet av megler med forespørsel om noen av medlemmene ønsker å benytte seg av forkjøpsretten, samt søknad om godkjennelse av budgiver dersom forkjøpsretten ikke benyttes. Se vedlagte vedtekter for utfyllende informasjon om borettslagets regler.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408160218, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 14.01.2021: 1.95% pa. Antall terminer til innfrielse: 68 Saldo per 14.01.2021: 13 388 191 Andel av saldo: 952 876 Første termin/første avdrag: 22.04.2018 ( siste termin 22.10.2037 ) IN - lån

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 3. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00015
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.