Strondavegen 19, 5590 Etne

Strondavegen 19

Etne
Prisantydning

2 650 000,-

 • BRA144㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1966
 • Omkostninger80 070,-
 • Totalpris2 730 070,-

VISNING LØRDAG 21. MAI KL 13-14 - NY PRIS! Flott bolig med uthus - godt vedlikeholdt - BUD er ønskelig.

Visning

lørdag 21 mai

13:00-14:00

Påmelding
Beskrivelse

Bolig: 1. etg.: Gang med fliser på gulv, dobbelt innebygget skap, liten garderobe og trapp opp til loftsetasjen.

Vaskerom/wc med fliser og varmekabler på gulv, toalett, servant, vvb, nye FiboTrespo veggplater og god mulighet for å lage opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bad med fliser og varmekabler på gulv, FiboTrespo plater på vegger, baderoms seksjon med to underskuffer, stort speil med lys, wc, svært romslig dusjnisje med glassvegger og regnvannsdusj.

Kjøkken med nytt laminat på gulv. Det er åpnet opp mellom kjøkken og stue. Kjøkkenet har stort hjørneskap, opplegg for oppvaskmaskin og integrerte komfyr med induksjon koketopp. Halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate og FiboTrespo plater mellom innredningene.

Stue med nyslipt og hvitbeiset furugulv, nyere vedovn med glassfront, skyvedør ut til ny treterrasse mot vest og med rekkverk.

Åpen løsning fra stua og inn til TV stue med fliser og varmekabler på gulv.

Loft: Trapp opp til romslig gang med lekekrok/kontorkrok. Laminatgulv.

To oppussede soverom med laminatgulv, nye panelplater på vegger og fastmontert rullegardin.

Gang (potensielt soverom) med takvindu og laminatgulv. Man har adgang til et stort kott med heltre gulv.

Dobbelt soverom med laminatgulv, 3 doble og ett enkelt innebygget skap.

Kjeller: Støpt trapp til kjeller med betonggulv, betongvegger og innlagt belysning.

Uthus: 1. etg.: Rom med belegg på gulv, sluk, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Tre doble fastmonterte skap.

Loft med lagringsplass.

Selges med alle hvitevarer og møblert med design møbler. - Mulighet for å kjøpe nabotomt. Kontakt megler. - Bad og kjøkken fra 2012 (overskap på kjøkken fra 90-tallet). Wc/vaskerom fra 2019. - Nye vinduer 2019 på 3 av 4 sider. Det gjenstår øst siden. - Ny kledning med ny isolering 2019. Kledningen ble lektet ut for å få 20 cm isolasjon. - Ny treterasse mot vest bygget i 2019. - Nye avløpsrør utvendig og frem til kommunal tilknytning utført i 2020. - Pipeløp ble pusset i 2021. - Nyere takrenner i aluminium. - Automatsikringer (2 skap). Skap, mesteparten av stikkontakter og mesteparten av ledninger er i følge selger skiftet. Selger har nylig hatt full gjennomgang av det elektriske anlegget.

Detaljer
 • Meget sentral beliggende og med god avstand fra E134. Rolig og fin beliggenhet. Det er laget ny innkjørsel til eiendommen fra den mindre trafikkerte veien Holmavegen. Mye av tomta er inngjerdet. Noe flat plen. Veldig romslig parkering og snuplass på egen tomt.
  1. etg.: Gang, wc/vaskerom, stue, TV-stue, kjøkken og bad. Loft: Gang, gang/soverom og 3 stk soverom. Betongkjeller.
 • Uthus med loft.
 • Det er gjort mye med boligen de senere år som f.eks. ny kledning med etterisolering, nye takrenner i aluminium, ny treterasse mot vest og nye vinduer på 3 av 4 sider i 2019. Nye avløpsrør utvendig og frem til kommunal tilknytning utført i 2020. Pipeløp ble pusset i 2021. Automatsikringer (2 skap). Skap, mesteparten av stikkontakter og mesteparten av ledninger er i følge selger skiftet. Selger har nylig hatt full gjennomgang av det elektriske anlegget. Bad og kjøkken fra 2012 (overskap på kjøkken fra 90-tallet). Wc/vaskerom fra 2019. Samt mer generell oppussing.
Bruksareal per etasje
 1. etg.: 101 kvm. Loft: 43 kvm.
Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong/stein/tegl. Tegl pipe. Kledning i tre. Skifer/naturstein på tak.

Godkjent påbygg ble bygget i 1987, i følge kommunen. De tegninger som foreligger fra kommunen stemmer ikke overens med slik planløsning av bolig fremstår i dag, og viser heller ingen innredning av loftsetasje. Megler har ikke lykkes innhentet ytterligere tegninger og vet dermed ikke hva som er godkjent innredet i boligen.

Primærrom
 1. etg.: Gang, wc/vaskerom, stue/TV stue, kjøkken og bad. Loft: Gang, gang/soverom og 3 stk soverom.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har en attraktiv beliggenhet like ved Enge Skule (barne- og ungdomsskole). Boligen ligger i en lite trafikkert vei. Det er gangavstand til hele Etne sentrum og allel aktiviteter.

  Adkomst

  Når man kjører fra sentrum og mot Enge Skule og Skakkesenteret tar man første vei til høyre. Følg veien innover ca. 30 meter og ta så til venstre inn på eiendommen. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 650 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 66 250,-
  • kr 80 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 730 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 23 082,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Kommunale avgifter inkluderer også eiendomskatt.

  Ligningsverdi

  kr 2 365 600,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av Etne Kommune.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger i handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.01.22 og selgers Egenerklæring datert 10.06.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 29. apr. 2022

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-21-00205
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.