Sundgata 130, 5527 HAUGESUND

Sundgata 130

Haugesund
Prisantydning

1 950 000,-

 • BRA99㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår
 • Omkostninger59 820,-
 • Totalpris2 009 820,-

Koselig enebolig i god stand - 3 soverom - Betydelig oppgradert - Solrik hage

Visning

tirsdag 15 juni

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

I Sundgata 130 finner du denne koselige og sjarmerende eneboligen. Ute i hagen er det gode solforhold og gressplen. Boligen er vesentlig oppgradert og fremstår i god stand. I 2007 ble badet renovert i tillegg til at boligen fikk nytt kjøkken i 2006. Boligen inneholder blant annet praktisk kjeller, 3 soverom og romslig stue med vedfyr.

Sentrumsnær beliggenhet med kort gange til sentrum og dermed sentralt plassert til det en trenger i hverdagen.

Boligen går over 2 etasjer i tillegg til kjeller og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Stue, kjøkken, gang, toalett.

 2. Etasje: 3 soverom, bad.

Kjeller: boder og kjeller-rom.

Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: stekeovn, micro-ovn, platetopp og oppvaskmaskin. Innredning med hvite profilerte fronter. Årstall: 2006

Badet har rør-i-rør opplegg og ble renovert i 2007. Badekar. Fliser på gulv og vegger. Varmekabler i gulv. Gjestetoalett med vegghengt toalett.

 • Varmepumpe
 • peisovn
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 59 kvm
 2. etasje: 40 kvm
Bygningsinformasjon

Kledning av tre. Grunnmur av betong. Panner på tak.

Primærrom
 1. Etasje: Stue, kjøkken, gang, vf og toalett.
 2. Etasje: 3 soverom, bad og gang.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest ominnredning våningshus datert 23.11.49

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe. Peisovn. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Risøy - en av Haugesunds to sentrumsøyer.

  Fra Risøy er det kort gangavstand til Haugesund sentrum med alt det byen har å tilby. Gjør deg klar for en urban tilværelse og dra nytte av byens fasiliteter og tilbud.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område avsatt til boligformål i sentrumsplanen. Sundgata 130 ligger i hensynsone «Risøy». Alle arbeider på eksteriør (fasader og takflater) må avklares med byantikvar.

  • kr 1 950 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 48 750,-
  • kr 59 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 009 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 943,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 507 058,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.06.21 og selgers Egenerklæring datert 07.06.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00195
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.