Sundgata 167 C, 5527 HAUGESUND

Sundgata 167 C

Haugesund
Prisantydning

1 390 000,-

 • BRA52㎡
 • EierformSameie
 • Soverom1
 • Byggeår2013
 • Omkostninger44 670,-
 • Totalpris1 434 670,-
 • Felles/mnd638,-

PÅMELDINGSVISNING 19/01! Lys og nyere selveierleilighet - Sentral beliggenhet - God standard - Gangavstand til det meste

Beskrivelse

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, stue/kjøkken, og soverom.

Flott og lettstelt leilighet med supersentral beliggenhet. Her opplever man gangavstand til det aller meste.

Leiligheten er av nyere dato (2010), og holder god standard.

Varmepumpe fra 2013 gir effektiv oppvarming i leiligheten.

Leiligheten har en koselig åpen stue/kjøkkenløsning. Her er det parkettgulv, lyse overflater, og en praktisk innredning på kjøkken.

Herlig og luftig utsikt fra terrassedør på kjøkken mot Smedasundet.

Romslig soverom med mye oppbevaringsplass.

Lekkert fullfliset bad med stor dusjnisje, vegghengt toalett, og god plass for vaskemaskin.

Vanlig gateparkering etter gjeldende regler.

Detaljer
 • Flottog nyere selveierleilighet med sentral beliggenhet
 • Gangavstand til det aller meste
 • God standard
 • Utstrakt bruk av parkett og fliser
 • Utsikt mot Smedasundet
 • Gunstig utleieobjekt

Velkommen på visning i Sundgata 167 C!

Primærrom

Gang, bad, stue/kjøkken, og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 31.10.13

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sundgata 167 C har en super-sentral og flott beliggenhet i maritime omgivelser på koselige Risøy. Her bor man i sentrum, og har korte avstander til alt av hva man til daglig vil ha behov for. Ta beina fatt og spaser noen minutter til Indre kai, parker, turområder, handelstilbud eller kultur i Haugesund Sentrum.

  Adkomst

  For veibeskrivelse kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  ligger i hensynsone "Risøy" og alle arbeider på eksteriør(fasader og takflater) må avklares med byantikvar. Kombinert bebyggelse og anleggsformål,Nåværende 118 kvm er regulert til veg.

  • kr 1 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 8 500,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 34 750,-
  • kr 44 670,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 434 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 638,- pr. mnd. som dekker felles bygningsforsikring og noe avsetning til vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 8 930,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 529,- pr. år. Dette forutsetter lite abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 448 589,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport datert 11.01.22 og selgers egenerklæring datert 10.01.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 18. jan. 2022

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00316
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.