Svehaugrinda 6, 5535 HAUGESUND

Svehaugrinda 6

Haugesund
Prisantydning

2 350 000,-

 • BRA134㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1970
 • Omkostninger69 820,-
 • Totalpris2 419 820,-

Innholdsrikt og oppgradert rekkehus med sentral beliggenhet - Garasje - Utsikt - 3 soverom - Bad og vaskerom!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, 2 soverom, bad, hobbyrom og vaskerom. 1. etasje: Stue/kjøkken, wc og soverom.

Flott oppgradert og innholdsrik rekkehus i attraktive omgivelser på Svehaug. Her ligger man flott til i høyden, med både utsikt og nærhet til det aller meste av hva man til daglig vil ha behov for.

Flott kjøkken som er satt inn i 2017. Innredning med grå og hvite fronter, godt med oppbevaringsplass i skuffer og skap, gode arbeidsflater på kjøkkenbenk, og åpen løsning mot stue. Fra kjøkken har man også utgang til koselig terrasseområde på baksiden av boligen.

Stor og luftig stue med stor vindusflater. Har får man mye naturlig lys inn i rommet. Utgang til balkong med luftig utsikt. I stuen er det de siste år pusset opp, og man har pene fargevalg på vegg, flotte laminatgulv, og vedfyr.

I hovedetasjen har man også et romslig soverom, i tillegg til et praktisk gjestetoalett.

Stort hovedbad som delvis er oppgradert. Her er det fliser på gulv og deler av vegg, praktisk hvit innredning, spotter i tak og nyere dusjkabinett. Vegghengt wc.

To romslige soverom i underetasjen, hvor av det ene soverommet er pusset opp med nye malte overflater og laminatgulv.

Lys og tidsriktig innredet gang.

Stort og praktisk vaskerom med utgang til terrasseområde. Her er det også gode muligheter for oppbevaring.

Enkelte vinduer, dører og kledning er de senere år skiftet av selger.

Vanvittig kjekt uteområde er laget til på boligens bakside. Her har man utgang fra kjøkken, praktisk når sommerens grillmåltider skal inntas.

Parkering i garasje.

Detaljer
 • Innholdsrikt og oppgradert rekkehus med flott beliggenhet på Svehaug
 • Pent opparbeidet uteområde med parkering, terrasser og beplantning
 • Nytt kjøkken 2017
 • Nyere overflater på gulv og vegg i store deler av boligen
 • Romslig bad, wc og eget vaskerom
 • 3 soverom
 • Garasje
 • Nærhet til det aller meste
 • Flott utsikt

Velkommen på visning!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 62 kvm 1. etasje: 72 kvm

Primærrom

Kjeller: Gang, 2 soverom, bad, hobbyrom og vaskerom. 1. etasje: Stue/kjøkken, wc og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.06.70

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. I flg kart mottatt fra kommunen så ligger offentlig vannledning tvers over denne eiendom, se vedlagt kart.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Denne boligen har en meget sentral beliggenhet på. Her har man alt av hva man til daglig vil ha behov for i umiddelbar nærhet, med gangavstand til det meste. Like ved finner man alt av hva Raglamyr har å by på. Her er det mange handels-muligheter, blant annet Amanda Storsenter. Gangavstand til skole, barnehage og flotte turområder. Gode bussforbindelser gjennom Kolumbus kun få hundre meter fra boligen.

  En kort kjøretur unna finner man også Oasen Storsenter.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 350 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 58 750,-
  • kr 69 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 419 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 10 396,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 493 096,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  På vedlagte plantegninger er det tegnet inn et tredje soverom i første etasje. Dette er ikke omsøkt og godkjent for soverom og er kun illustrert av fotograf.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 03.05.20, kart og selgers Egenerklæring datert 26.04.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00085
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse