Sveiåsen tomt 14

Sveio
Prisantydning

890 000,-

 • BRA0㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår
 • Omkostninger33 570,-
 • Totalpris923 570,-

Sveiåsen 3 - Nytt byggefelt like utenfor Sveio sentrum. Barnevennlig - Panoramautsikt - luftig

 • Beliggenhet

  Meget barnevennlig og rolig byggefelt like utenfor Sveio sentrum. Sveiåsen 3 byr på solrike tomter med flott utsikt. Kort rusletur til Sveio sentrum med rikholdig utvalg av butikker, servicetilbud og fritidsaktiviteter. Sveio golfpark med flotte turløyper, samt Albatross Spa ligger få minutters gange unna.

  Adkomst

  Fra Sveio sentrum tar du inn Leitevegen mot golfbanen. Ta deretter inn til venstre inn Bakkevegen. Sveiåsen 3 ligger da på venstre side av veien. Tomtene er merket med tomtnummer i henhold til vedlagte reguleringskart.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål i område B4. Denne tomten har utnyttelsesgrad på 45% BYA.

  • kr 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 22 250,-
  • kr 33 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 923 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

 • Diverse

  Kjøper skal i tillegg til kjøpesummen betale kr. 48 385,- som gjelder kart- og delingsforretning inkl tinglysing av målebrev og behandlingsgebyr.

  Kjøper vil være ansvarlig for tilknyttingsavgift til kommen etter gjeldende sats. Pr 2021 utgjør dette kr. 50 000,- for vann og avløp.

  Videresalg av ubebygget boligtomt er i utgangspunktet ikke tillatt. Hvis kjøper ønsker å selge tomta, skal kommunen først få tilbud om tilbakekjøp på samme pris som den ble kjøpt for. Som selger må du da betale kostnader som kommunen hadde forut for ditt kjøp (meglerkostnader, tinglysing av skjøte og dokumentavgift).

  Frist for å sette i gang byggearbeid er 2 år fra kjøpekontrakt er signert. Bygging og grunnarbeid skal være fysisk igangsatt innen fristen, dersom ikke annen frist er gitt av Sveio kommune. Søknad om utsatt frist skal være kommunen i hende innen byggefristen er ute, ellers blir søknaden avvist. Administrasjonen kan innvilge utsatt frist på 1 år. Dersom arbeid ikke er satt i gang innen fristen, kan kommunen kreve tomten tilbake for kjøpesummen med fradrag for meglerkostnader og dokumentavgift.

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Særregler vedrørende budgiving: Bud skal stå bindende i 5 virkedager, dette gjelder også budøkninger.

  Tomteareal oppgitt i salgsoppgaven er omtrendtlige beregnet og mindre avvik kan forekomme når tomten er oppmålt og grensesatt. Mindre avvik vil ikke være gjenstand for prisdiskusjon eller reklamasjon.

  Tomtene skal skilles ut fra gnr. 40, bnr. 224 i Sveio kommune og vil få eget gårds- og bruksnummer.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger reguleringskart, reguleringsbestemmelser og situasjonskart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. okt. 2022

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-21-00260
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.