Sveiven 1

Haugesund
Prisantydning

7 900 000,-

Solgt
 • BRA255㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2014
 • Omkostninger211 230,-
 • Totalpris8 111 230,-

Rålekker arkitekttegnet funkis enebolig med park-hage, garasje og særdeles høy standard

Beskrivelse

For å oppsummere Sveiven 1 må man bruke noen superaltiver: Genial planløsning, kostbare og eksklusive materialvalg, samt kule og praktiske løsninger gjennomgående i hele huset.

Gjennomgående standard med varme i alle gulv med fliser på gulv (alle 3 baderom, vaskerom, hall). Vedfyringspeis, flotte finisher på alle overflater som bestar av listefrie løsninger mellom vegg og tak, en-stavs parkett i alle oppholdsrom og deilige myke tepper på alle soverom. Eksklusive Alessi toaletter og baderomsinnredninger på alle bad. Kjøkkenet er spekket med hvitevarer hvor det meste er fra Gaggenau samt stenplate.

1 etg. Stor hall med garderobeløsning og plassbygget hylleløsninger. Stort vaskerom med garderobesystem for storfamilien. Innvendig bod av god størrelse i direkte tilknytning. 4 romslige soverom, 3 av dem med installerte garderobeløsninger. Gjestebad i hall i første etasje med dusjnisje, wc servant og helspeil. Fliser på gulv + sokkel i tillegg til dusjsone. Stor kjellerstue med motorisert lerret innfelt i tak. God plass til å møblere som ønsket. Bad med lekker mosaikkflis på vegger + sokkel i tillegg til dusjsone. Inneholder stor dusjnisje, wc, servant, lagringsskap og helspeil.

2 etg. Hovedsoverom med eget walk-in garderobe og eget rålekkert helfliset baderom med badekar, dusj og baderomsinnredning. Avdelingen har også egen overbygget balkong med glassrekkverk. Stor kjøkkenløsning med flere høyskap, stor øy og vanlige kjøkkenbenker. Kjøkkenet er proppet med hvitevarer fra kvalitets leverandøren Gaggenau. Stekeovn, dampovn, kaffemaskin, 2 varmeskuffer samt nedsenkbar ventilator. Også full kjøleskap og fryseskap. Stenplate og ekstra lengde på platetopp. Stor bod i tilknytning. Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet, men pga rommets størrelse føles det ikke tett i det hele tatt. God plass til flere møbleringsgrupper på både kjøkken og i stue. Plassmonterte bokhyller og vedfyringspeis. Utgang til uteområder på alle sider av huset. Trapp fra bakkeplan til uteområder i 2 etg. Rommene er spekket av spotter, downlights og uplights løsninger i behagelig lysdesign. Genial kontorløsning som skjules av stilige skyvedører.

Detaljer

Hall m/trapp , Bad(gang), Gang , Soverom , Vaskerom , Stue , Bad (media), Soverom 2, Soverom 3

Gang , Soverom , Omkledning, Bad , Spisestue , Kjøkken , Stue

Bygningsinformasjon

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK (TG2) Innvendig > Innvendige trapper: Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Det er ikke installert håndrekke i dette trappeløpet. Kostnadsestimat: Under 10 000

Våtrom > Overflater Gulv > Bad(gang): Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Noe bom i flis ved inngang dusj. Dette betyr i korte trekk at ikke hele flisen har kontakt med underlaget og vil således være svak for støt. Flisen kan også løsne i aktuelt område.

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK (TG 2) Våtrom > Overflater Gulv > Bad: Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Noe bom i flis ved sluk ved badekar. Dette betyr i korte trekk at ikke hele flisen har kontakt med underlaget og vil således være svak for

Primærrom

Enebolig Bruksareal 1. etasje: 136 kvm 2. etasje: 119 kvm Primærrom 1. etasje: 125 kvm Hall m/trapp, bad(gang), gang, soverom, vaskerom, stue, bad (media), soverom 2, soverom 3. 2. etasje: 111 kvm Gang, soverom, omkledning, bad, spisestue, kjøkken, stue. Sekundærrom 1. etasje: 11 kvm Bod/teknisk. 2. etasje: 8 kvm Bod.

Ferdigattest

Ferdigattest foreligger for enebolig og garasje datert 08.10.2014 med følgende vilkår: *Utvendig ståltrapp monteres i løpet av 14 dager.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gulv i alle rom i 1 etg (-boder) i tillegg til bad i 2 etg. Ventilasjon, vedfyring, elektrisk. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i attraktive Skåredalen, nærmere bestemt Sveien. Få minutter gange på trygg skoleveg til barne og ungdomsskole. Bra idrettsarena med kunstgressbane, sandvolleyball, basket, frisbeegolf m.m rundt skolen. Byggefeltet "Sveiven" har også egne arenaer for gressbaner og sandvolleyball i tillegg til flotte lekeplasser. Kort veg til det flotteste byen kan by på når det gjelder turområder men byheiene som bakhage.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til boligbebyggelse.

  • kr 7 900 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 211 230,- (Omkostninger totalt)
  • kr 8 111 230,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 19 227,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk. Det kommer i tillegg eget gebyr fra HIM renovasjon som fakturerer 2 ganger årlig. Renovasjonsavgiften er på 3130 kroner og kommer i tillegg til de oppgitte kommunale avgiftene.

  Ligningsverdi

  kr 1 475 139,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 11.08.2023 og selgers Egenerklæring datert 06.08.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230223
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.