Svoldergata 2, 5518 HAUGESUND

Svoldergata 2

Haugesund
Prisantydning

890 000,-

 • BRA63㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1947
 • Omkostninger8 853,-
 • Totalpris1 179 180,-
 • Felles/mnd2 925,-

Haugesund - Lys og pen 2(3) roms leilighet med solrik terrasse. Gjesterom på loft. Attraktiv beliggenhet

Beskrivelse

Lys og praktisk leilighet i 1. etasje. Inneholder entre/gang med garderobeplass. Kjøkken med hvit innredning. God skap og benkeplass. Oppvaskmaskin. Spiseplass. Bad/wc med dusjkabinett og varmekabler. Romslig soverom med skapplass. Stue med god plass for spisestue og sofagruppe. Vedovn. Utgang til solrik vestvendt terrasse. Gjesterom og bod på loft. 2 boder i kjeller. Felles vaskerom.

Borettslaget har vært gjennom en større utvendig renovering hvor bl.a. det er byttet vinduer, dører og kledning.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 56 kvm Loft: 7 kvm
Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført på grunnmur av betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med skifer.

Primærrom

P-rom utgjør entre/gang, kjøkken, bad, toalett, soverom og stue. I tillegg kommer soverom på loft.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Oppvarming

Vedovn i stuen. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Etablert boligområde med gangavstand til sentrum. Nær Haugebanen. Kort avstand til nærbutikk, flotte turområder i Haraldsvang og sentrum.

  Adkomst

  Fra Rogalandgata før Haugebanen tar du av mot vest i Svoldergata. Eiendommen ligger da på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 890 000,- (Prisantydning)
  • 280 327,- andel fellesgjeld pr. dato 11. jun. 2020
  • 1 170 327,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 593,-
  • kr 8 853,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 179 180,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 925,- pr. mnd. som dekker andel fellesgjeld(renter kr. 734,- og avdrag kr. 490,-), kommunale avgifter, forsikring av bygningsmassen, kabel-tv (Get), forretningsførsel og evt. noe vedlikehold.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Takstmann har opplyst feil byggeår i rapport. Riktig byggeår er 1947.

  Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 32408395029, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 11.06.2020: 2.45% pa. Antall terminer til innfrielse: 59 Saldo per 11.06.2020: 5 196 995 Andel av saldo: 280 327 Første termin/første avdrag: 28.12.2019 ( siste termin 28.06.2049 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.06.2020, vedtekter, husordensregler og selgers Egenerklæring datert 12.06.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-20-00119
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.