Tømmerdalen - hytte, 5763 Ullensvang

Tømmerdalen - hytte

Ullensvang
Prisantydning

3 190 000,-

 • BRA75㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2005
 • Omkostninger101 070,-
 • Totalpris3 291 070,-

Hytte i populære Tømmerdalen - Rikelig med sengeplass (5 soverom) - Kommunalt vann - Parkering like ved hytta

Beskrivelse

Hytte for salg i populære Tømmerdalen på Seljestad. Her har du preparerte turløyper rett utenfor døra og vakre omgivelser i fri norsk natur. Eiendommen har parkering like ved hytta og på vinter blir kjøreveien brøytet helt frem til parkeringsplassen. Det er innlagt kommunalt vann.

Kort vei til Røldal Skisenter og Korlevoll Skistadion. Kontakt megler for visningstidspukt og påmelding til visning

Hytta inneholder gang, stue/kjøkken, 3 soverom, bad, toalett og utvendig bod. I tillegg til dette er loftet innredet med 2 soverom. Arealet på loftet er ikke målbart og dermed ikke tatt med i P-rom/BRA.

Flott murt vedovn i stue. Badet har fliser på gulv med varmekabler. Dusjkabinett. Inngangsparti/gang med fliser og varmekabler.

Diverse info om eiendommen: - Eiendommen er tilknyttet til offentlig vann og avløp - Hytta har et stort innhold til tross for de 75 kvm som er oppgitt. Dette er fordi hemsen ikke er målbar og fremkommer derfor ikke i dette tallet. - Varmekabel for vannledning fra kommunalt punkt.

Informasjon om hytteforening:

 • Vedtektene som er vedlagt eg gjeldende til årsmøte som er utsatt til 10. september. Da blir også kontigent for årets medlemskap fastsatt. De siste årene har den vært på kr 5.500 for medlemmer som både benytter veien/parkeringsplass og har innlagt vann og avløp.

 • Hytteforeningen har kjøpt fellesarealet mellom alle hyttene av Berge Sag for vel et år siden. Hvordan dette vil bli organisert/evt. tinglyst på hver enkelt eiendom blir en sak på årsmøtet 10.9.

 • Det blir organisert en dugnad for medlemmene med vedlikehold av vei, oppsetting av brøytestikker o.l. en eller to lørdager i året. Gjerne i forbindelse med høstferien.

 • Varmekablene på vannledningene på feltet er dels i dårlig stand, to av strekningene er skiftet ut de siste to-tre årene, og med tiden må vi være forberedt på at flere strekk blir så dårlige at de må skiftes ut. Det skjer ved forskuddsinnbetaling fra medlemmer med innlagt vann som så i sin tid har fått dette dekket helt eller delvis av den enkelte hytteeiers forsikringsselskap. Dette har variert mellom ca 10.000 til ca 30.000. pr hytte i forskudd ved de to anledningene.

 • Hytteforeningen har felles bom. Ved visning kan bommen ringes opp for hver enkelt.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Kledning av tre. Torv på tak.

Primærrom
 1. etasje Entré, stue/kjøkken, gang, 3 soverom, bad, wc
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 29.01.07

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Tømmerdalen på Seljestad

  Seljestadområdet er tradisjonelt et av hovedområdene for skiturisme på sør-vestlandet. Her starter milevis med oppkjørte skiløyper i alle himmelretninger.

  Røldal og omegn er meget populært da dette er et av Norges mest snøsikre områder.

  Om sommeren er området et eldorado for turgåere, bærplukkere og for folk som er mer viderekomne som går toppturer eller lengre turer over Hardangervidda.

  Adkomst

  Fra hovedveien i retning Røldal ta inn til høyre ved skilt "Heskjabakk" merket med parkering.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til fritidsformål.

  • kr 3 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 90 000,-
  • kr 101 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 291 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 7 390,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 483 484,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.08.20 og selgers Egenerklæring datert 17.08.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-20-00266
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse