Tittelsnesvegen 625, 5550 Sveio

Tittelsnesvegen 625

Sveio
Prisantydning

1 650 000,-

 • BRA151㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1948
 • Omkostninger52 320,-
 • Totalpris1 702 320,-

Sveio/Rød - Enebolig med løe, garasje og del av naust med båtplass - "Mini småbruk" - Romslig tomt

Beskrivelse

Boligen er innredet over 2 etasjer, utenom kjeller, og inneholder følgende rom:

 1. Etasje: Gang, toalett, bad, kjøkken og stue med utgang terrasse.

 2. Etasje: 3 soverom og loftstue.

Grovkjeller med boder/kjellerrom.

Utendørs: garasje, løe og halvpart av naust. Det er gangrett til naust, ikke veirett/kjørerett.

Beskrivelse av innhold og standard:

Stuen har utgang til terrasse. Det ble installert vedovn for 5 år siden. Boligen er oppusset i senere tid, men det gjenstår fremdeles en del arbeid.

Enkel heltre kjøkkeninnredning. Komfyr (2016), kjøleskap og oppvaskmaskin følger med.

Hovedsoverommet har dobbel garderobe. Et av soverommene har utgang til balkong. Det er totalt 4 soverom i boligen.

Badet har plater på veggene og belegg på gulv. Ny innredning og nytt speilskap.

Nyoppusset toalettrom.

Generell informasjon om boligen:

 • Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.
 • Automatsikringer(nye for ca. 4 år siden).
Bruksareal per etasje

Kjeller - 43 kvm. 1. etasje - 59 kvm. Loft - 49 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong, kledning av tre og skifer på tak. Informasjon fra Sveio kommune: Bygningsopplysningar: Einebustad, tatt i bruk. Garasjeuthus anneks til bustad, tatt i bruk. Naust, tatt i bruk 01.12.1992. Hus for dyr/landbr.lager/silo, tatt i bruk.

Primærrom

Kjeller - Vaskerom og kjellerstue. 1. etasje - Gang, wc, dusjrom, kjøkken og stue. Loft - Trapperom, 3 stk soverom og loftstue.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik med offentlig tømming.

Oppvarming

Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sveio - Rød/Drange

  Landlig beliggenhet med naturen som nærmeste nabo.

  Kort vei til Førde sentrum med butikk og barneskole.

  Avstander: Til Haugesund: ca. 25 min. Til Sveio sentrum: ca. 10 min. Til Førde sentrum: ca. 4 min.

  Adkomst

  På E-39 kjør i retning Førde. Kjør forbi Rød og skiltet som viser vei til Auklandshamn. Fortsett 1-2 minutter og du får innkjørselen til eiendommen på din høyre side.

  Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNF-område (landbruk, natur og friluft). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 1 650 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 41 250,-
  • kr 52 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 702 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 468,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Vann, renovasjon, feiing og slam. Årlige kostnader blir fordelt på 2 terminer. Slam faktureres hvert 2. år for boliger og hvert 4. år for fritidsboliger.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 17.09.2020 og selgers Egenerklæring datert 06.10.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00314
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse