Tøkje 24

Veavågen
Prisantydning

6 990 000,-

Solgt
 • BRA341㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom7
 • Byggeår2016
 • Omkostninger188 480,-
 • Totalpris7 178 480,-

Stor, nyere og svært lekker enebolig med garasje og godkjent leilighet - Vannbåren varme - Høy standard!

Beskrivelse

Eiendommen holder gjennomgående høy standard og er moderne innredet. Her kan en flytte rett inn!

 • Lekker kjøkkeninnredning i lys utførelse med kjøkkenøy og integrert stekeovn og micro. Kjøleskap medfølger. Stue og kjøkken er i åpen løsning, har ekstra takhøyde og store vindusflater. Det er god plass til både spisebord, sofagruppe og øvrig møblement i stue/ kjøkken. Her er det også direkte inngang hagestue/ vinterhage.
 • Boligens hoveddel har også to vaskerom. Det ene vaskerommet ligger i første etasje med direkte inngang garasje og bod. I tillegg finnes også vaskerom i tilknytning kjøkken med eget kjølerom. Begge rommene har flott og praktisk innredning.
 • Det finnes tre bad i boligens hoveddel. Ett bad i første etasje og to bad i andre etasje. Baderommet i første etasje inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt dusjkabinett og er av svært god størrelse. Gjestebadet i andre etasje inneholder også vegghengt toalett, vask i seksjon samt dusjkabinett. Baderommet i "foreldrefløyen" inneholder vask i seksjon, vegghengt toalett, dusjkabinett samt badekar.
 • I kjellerstuen finnes en flott kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer.
 • Doble punkt for internett i samtlige soverom i boligen(også i leiligheten). Det er spikerslag bak gips i soverom og stuer for å eventuelt henge opp TV i rommene.
 • Tre stk. integrerte wifi- signal punkt for å garantere god wifi dekning i hele boligen. Ett punkt per etasje samt garasje.
 • Garasjen er isolert, har vannbåren varme og epoxy lignende belegg på gulv. I garasjen er det også montert kjøkkeninnredning for oppbevaring. I tillegg er det montert justerbar el- bil lader som medfølger boligen. Laderen kan stilles mellom 10,16 og 32 amp. lading. Det er også lagt opp 32 amp 3 fase støpsel i garasje. Garasjeport kan styres via app, kodepanel og brytere.
 • Boligen har spotlights i flere rom.
 • Det er lagt ut trekkerør til strøm, vann og vannbåren varme samt elektrisk om en ønsker videre utbygging på tomta.
 • Frittstående garasje har ca 2,6 meter høyde innvendig, med garasjeport på ca. 2,4 meter høyde. I garasjen er det eget sikringsskap med 2 stk. 16 amp kurser.
 • På vestsiden av boligen finnes utekrane med både varmt og kalt vann.
 • I stue/ kjøkken og hagestue i hoveddel er det montert måltilpassede plissègardiner fra Scandic.
 • Første etasje i hoveddelen er lydisolert med lydbøyler og 2-lags gips samt trinnlydsplater på gulv i andre etasje.
Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Leilighet: Vindfang, vaskerom med ytterdør, bad, to soverom samt stue og kjøkken. Utvendig bod. Første etasje: Gang, vaskerom, to soverom, kjellerstue, bad, teknisk rom, gang samt bod og garasje i direkte inngang fra vaskerom. Andre etasje: To soverom, bad, gang, "foreldrefløy" med soverom, garderobe og bad, vaskerom med kjølerom, stue og kjøkken i åpen løsning samt hagestue. Takterrasse på garasje. Frittstående garasje/bod samt hagestue.

Bygningsinformasjon

Det foreligger bygningstegninger datert 2015. I tegningene kan vi se at vaskerom i leilighet er godkjent som bod/ teknisk rom. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Yttervegger oppført i bindingsverk av tre, kledd med liggende og stående bordkledning. Takkonstruksjon av tre, utført som saltak. Vinduer og dører av tre, isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Følgende momenter har fått TG3 og TG2 i tilstandsrapport: TG3: - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket. Det ble registrert skade på ett rennenedløp. TG2: - Det ble registrert lav avstand mellom kledning og terrenget. - Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. - Det ble registrert drypp fra røralbue bak varmtvannsberederen. Det ble registrert noe misfarging av belegget etter rustvann eller lignende.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 188 kvm 2. etasje: 153 kvm Primærrom 1. etasje: 146 kvm Hoveddel: Gang, vaskerom, soverom, kjellerstue, bad, soverom 2 og gang 2. Leilighet: Vindfang, vaskerom, baderom, soverom, soverom, stue og kjøkken. 2. etasje: 153 kvm Stue/ kjøkken, vaskerom, hagestue, tre soverom, gang, bad, garderobe og bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, enebolig med hybelleilighet.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Luft til luft varmepumpe med wifi styring via app i stue/ kjøkken i hoveddel. Vannbåren gulvvarme med luft til vann varmepumpe. Temperatur på den vannbårne varmen reguleres via egen termostat i hvert rom, også i leiligheten. Dette kan også styres via app. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært kjekt til i et barnevennlig boligområde på Vea. Fra eiendommen er det kort avstand til barnehage, barneskole, Danielsen ungdomsskole (den helt nye ungdomsskolen ferdigstilles på nyåret), Karmøy storhall, idrettsanlegg samt flere butikker. Like utenfor boligen finnes flotte turløyper i skog og mark.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Her er det kommuneplanen som er gjeldende. Eiendommen ligger i et område avsatt til boligformål. Eiendommen grenser også til grøntareal mot vest.

  • kr 6 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 188 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 7 178 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 18 939,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 1 307 762,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Leiligheten er per dags dato utleid. Leieboer har kontrakt med 3 måneders oppsigelse.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 18.10.2022, selgers Egenerklæring datert 25.10.2022, grunnkart og kommuneplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 31. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 02220031
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.