Tømmerdalen 147

Haugesund
Prisantydning

3 500 000,-

Solgt
 • BRA147㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2012
 • Omkostninger101 230,-
 • Totalpris3 601 230,-

BUD MOTTATT! Skåredalen - Bolig med 2 stuer, 2 bad og flere gode løsninger - 2 store terrasser

Beskrivelse
 • TV og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft.
 • Parkett i alle oppholdsrom.
 • Huset er delvis malt utvendig i 2023.
 • Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boligen.
 • Takrenner og nedløp i aluminium.
 • Ny boddør på takterrassen i 2023.
 • Terrasse på bakkeplan og takterrasse. Eier har overflatebehandlet terrassebord i 2023.
 • Haugaland Flisservice AS har i 2023 oppgradert badet i 2. etasje i dusjsonen.
 • Rør-i-rør vannrør.
Detaljer

Slik er rominndelingen:

 1. etasje: Bad, stue, kjøkken og innvendig bod. Carport og sportsbod.

 2. etasje: Hovedsoverom, soverom, soverom, bad med vaskesone og gang.

 3. etasje. Loftstue og kontor. Takterrasse.

Asfaltert parkering/carport på utsiden av huset og belegningsstein rett foran inngangsdøra. Overbygget inngangsparti og over bod. Bod rett utenfor inngangsdøra.

Inngang til gang med fliser og varmekabler på gulv. Plassbygget skyvedørsgarderobe med speilfronter og innredning for å henge opp klær samt skuffer og skohyller. Trapp opp til 2. etg.

Bad med fliser og varmekabler på gulv, malte strie på vegger, vegghengt toalett, dusjhjørne med våtromsplater inni dusjen. Moderne servant med dobbelt underskap og stort speil med integrert lys.

Kjøkken med hvit høyglans innredning fra HTH på den ene siden med hvit benkeplate. Det er integrert stekeovn og induksjon koketopp (mosaikkfliser på baksiden), integrert oppvaskmaskin og stor nedfelt vask med mosaikkfliser på baksiden. På motsatt vegg er det en eikeinnredning med lang hvit benkeplate. Foldegardin i vindu og eikeparkett på gulv.

Bod under trapp med eikeparkett på gulv. Her er sikringsskap og Altibox plassert.

Stue med plass til spisebord og sofagruppe. Det er varmepumpe på vegg. Skyvedør ut til stor terrasse mot vest med ettermidags- og kveldssol. Her er det fastmonterte blomsterkasser.

 1. Etg.: Trapp opp til gang med eikeparkett og stor plassbygget skyvedørsgarderobe med glassfront/trefargede fronter og innredning. Trapp videre opp til toppetasjen.

Soverom med eikeparkett, garderobeskap og malte gipsplater på vegger.

Dobbelt soverom med dobbelt garderobeskap, eikeparkett og malte gipsplater.

Dobbelt soverom med eikeparkett og malte gipsplater.

Fliselagt bad med varmekabler på gulv, vegghengt toalett, dusjhjørne med regnsvannsdusj, moderne baderomsinnredning med dobbel underskuff, stort speil med integrert lys og et dobbelt og høyt ekstra sideskap. Spotter i tak. Vaskeromsavdeling bak plassbygget skyvedørsgarderobe med opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder, det balanserte ventilasjonssystemet og fordelerskap for rør-i-rør er plassert der.

 1. Etg: Trapp opp i romslig loftstue og kontorløsning som om ønskelig kan avdeles i to rom og for eksempel lage et ekstra soverom her. Her er det eikeparkett, malte gipsplater på vegger, panelovn, persienner i to vindu mot øst, lameller i skyvedør mot vest og utgang til takterrasse med ettermiddags- og kveldsol med tilhørende bod. Uttak for strøm på takterrassen. I følge selger har noen naboer fått godkjent å bygge over takterrassen og innredet soverom her.
Bygningsinformasjon

Enebolig i rekke på 3 etasjer. Betonggrunnmur. Vegger av trekonstruksjon. Kledning av tre. Takkonstruksjon av sperretak e.l. Ikke mulig å se fra bakken, men det er trolig sarnafildekke eller tilsvarende på tak.

I vedlagt boligsalgsrapport fra takstmann er følgende konstruksjoner ikke undersøkt: - Taktekking - Takkonstruksjon er gjenbygget.

Av TG2 avvik som kan kreve tiltak fremkommer: - Radon målinger er ikke utført. Kostnadsestimat under kr. 10 000,-. - Innvendige dører har merker. Kostnadsestimat under kr. 10 000,-. - Kjøkken: Vasken er slitt og har noen skader. Anbefales å bytte denne. Kostnadsestimat under kr. 10 000,-. - Varmtvannstank: Mangler direkte tilkobling av elektrisk. Dette var ikke et krav før 2012, men utgjør en mangel etter dagens krav. - Elektrisk anlegg: Mangler dokumentasjon på installasjon av el-bil lader i følge takstmann. Kommentar fra selger: "Jeg har dokumentasjon på installasjon av El-bil lader. Problemet er at Helgevold Elektro har lagt til feil bolig på boligmappa. Dette blir ordnet før salg".

Av TG2 avvik som ikke krever umiddelbare tiltak fremkommer: - Bad TG pga manglende dokumentasjon på membran.

Primærrom

Enebolig i rekke: Bruksareal 1. etasje: 54 kvm Entrè, bad, kjøkken, stue og bod. 2. etasje: 54 kvm Gang, 3 soverom og bad. 3. etasje: 39 kvm Stue og utvendig bod på terrassen. Primærrom 1. etasje: 52 kvm Entrè, bad, kjøkken og stue. 2. etasje: 54 kvm Gang, 3 soverom og bad. 3. etasje: 36 kvm Stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for rekkehus datert 06.11.2012.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Kommunalt.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Varmekabler i gangen nede og på begge bad. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Skåredalen

  "Tøffel-avstand" til nærmeste dagligvarebutikk og kort avstand til Raglamyr handelssentrum med det du trenger av butikker, kjøpesenter, treningssenter osv. Ca. 5 minutters kjøring til Haugesund sentrum.

  Bussholdeplass like ved boligen gjør at du kan benytte kollektivtrafikken til å forflytte deg rundt om på Haugalandet.

  Boligen ligger i et barne- og familievennlig område med trygg og kort gangavstand avstand til barnehage og Skåredalen barne -og ungdomsskole. Sosialt og aktivt boligområde hvor det alltid er noe å "ta seg til".

  Kort avstand til turløyper i Djupadalen og badeplass ved Eivindsvannet. Her kan du benytte deg av byens kanskje best turløyper.

  Eiendommen ligger solrikt til og solen kan nytes fra den store takterrassen og markterrassen nede. Boligen ligger i enden av rekken og du kan gå rundt boligen for å komme til terrassen.

  Adkomst

  Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 500 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 101 230,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 601 230,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 908,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon til HIM med kr. 3130,- pr. år.

  Ligningsverdi

  kr 773 521,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Enkelte rom er malt etter bilder ble tatt og bilder er tatt i to omganger. Se bildebeskrivelser for detaljert info.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  22.08.23 og selgers Egenerklæring datert 20.04.23. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 01230176
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.