Tømmerdalen 91

Haugesund
Prisantydning

4 190 000,-

Solgt
 • BRA118㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2022
 • Omkostninger116 500,-
 • Totalpris4 306 500,-
 • Felles/mnd1 580,-

Lekker halvpart av tomannsbolig fra 2022- Attraktivt område i Skåredalen!

Beskrivelse

Boligen fremstår i stor grad som ny og i normal god stand. Overflater er generelt malt gips og laminat på gulv. Våtrom med fliser og baderomsplater. Utstrakt bruk av downlights igjennom boligen.

En stor gang ønsker deg velkommen inn i boligen. Her er det et garderobeskap til oppbevaring av yttertøy og forøvrig god plass til mer oppbevaring. Sikringsskap med automatsikringer. Tre soverom, alle i gode størrelser. Hovedsoverom med stor garderobeløsning. Et soverom med terrassedør til baksiden av boligen og hagen. Badet har store flotte 60x60 fliser på gulvet. Mosaikkflis på gulvet i dusjnisjen. Varmekabler gir god varme i gulv. Vegghengt toalett, vask i seksjon, skap montert på vegg og speilskap med lys. Vaskerom med opplegg til vaskemaskin og god plass til tørketrommel. VVs og ventilasjonsanlegg.

I andre etasje er det stue- og kjøkken i åpen løsning. Stuen har store vindusflater som gir rommet en lys og fin atmosfære. Ekstra god takhøyde. Utgang til stor terrasse med utsikt til et friområde! Vedovn sørger for fin og naturlig oppvarming i rommet. Generelt god plass til større spise- og sittegruppe. Flott Aubo kjøkkeninnredning med mye skap- og benkeplass. Alle hvitevarer integrert i innredningen. Lys under overskap. Praktisk gjestetoalett i denne etasjen med vegghengt toalett og vask i seksjon.

Boligen har tre utvendige boder- Mye lagringsplass her. Fast parkeringsplass like utenfor boligen, samt gjesteparkering på sameiets grunn. Det er etablert elbil-lading tilknyttet gjesteparkering.

Bygningsinformasjon

Boligen har fasade i treverk med stående kledning, samt noe liggende. Vinduer er sortmalte trevinduer med 3-lags glass. Overflater er generelt malt gips og laminat på gulv.

Oppsummering av avvik hentet fra takstmanns tilstandsrapport;

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Våtrom - 1.etasje - Vaskerom - Overflater gulv: Det er påvist avvik i krav til høydeforskjell/fall-løsning på våtrom. Det er ikke 2,5 cm fra sluk til toppen på dørlist/membran. Tiltak anses ikke nødvendige da vann vil renne til sluk uansett.

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: (For nærmere informasjon om disse punktene, se vedlagt tilstandsrapport) Utvendig - Nedløp og beslag Utvendig - Veggkonstruksjon Våtrom - 1.etasje - Bad - Sluk, membran og tettesjikt Tekniske installasjoner - Avløpsrør Tomteforhold - Terrengforhold

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for Tømmerdalen 89 & 91/2 tomannsboliger med tilhørende sportsbod datert 30.11.2022.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stuen, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i attraktive Skåredalen, eller nærmere bestemt Tømmerdalen. Få minutter gange på trygg skoleveg til barne og ungdomsskole. Bra idrettsarena med kunstgressbane, sandvolleyball, basket, frisbeegolf m.m rundt skolen. Sameiet har felles samlingsplass og en liten lekeplass, mens byggefeltet like bortenfor også har egne arenaer for gressbaner og sandvolleyball i tillegg til flotte lekeplasser. Kort veg til det flotteste byen kan by på når det gjelder turområder men byheiene som bakhage.

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 116 500,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 306 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 580,- Felleskostnader betales pr. mnd. og inkluderer bla. forretningsførsel, Altibox/fiber, avsetning til diverse driftskostnader og utvendig vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 5 299,- pr. 2024. Opplyste kommunale avgifter er kun for vann & avløp. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.Årsprognosen for 2024, som er inkludert eiendomsskatt er utregnet til kr.8713,-.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport og selgers Egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 17. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01240031
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.