Tormods veg 2 A, 5518 HAUGESUND

Tormods veg 2 A

Haugesund
Prisantydning

990 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1992
 • Omkostninger33 070,-
 • Totalpris1 023 070,-
 • Felles/mnd500,-

Gard - Lettstelt 3-roms leilighet i 1. etasje. Rolig beliggenhet

Beskrivelse

Praktisk og enkel 3 roms leilighet i 1. etasje. Alle gulv i leiligheten har parkett, utenom bad hvor det er vinylbelegg. Varmekabler på badegulvet. Når en kommer inn i leiligheten er det en liten gang, hvor en har muligheter til å henge fra seg yttertøy. Videre inn i leiligheten kommer en til stuen, som har en åpen løsning til kjøkkenet. Kjøkkeninnredningen har folierte fronter med ventilator over komfyr. I stuen/kjøkkenet er det plass til både spisestue og sittegruppe. Leiligheten har to store og lyse soverom hvor en har god plass til garderobeskap. Baderommet i leiligheten har dusjkabinett, toalett og vask. Det er også opplegg til vaskemaskin. Det er baderomsplater på veggene, som er fra byggeåret. Det er innvendig og utvendig bod. Boligen holder enkel standard og oppussing må påregnes.

Bygningsinformasjon

Bygningen er trolig oppført på grunnmur av støpt såle. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner.

Primærrom

P-rom utgjør gang, 2 soverom, bad/wc, kjøkken og stue.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 10.05.1993. Gjenstående arbeider er montering av røykvarslere og utlufting bad.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Meget populær beliggenhet på Gard. Et barnevennlig og rolig område med kort vei til det meste. Kort rusletur til Gard skole, barnehager, Kiwi på Gard og Gard senter. Flotte turområder i Djupadalen og i byheiene. På varme sommerdager kan man ta seg en dukkert i vangen eller nyte et kaldt glass med venner på Vangenterrassen.

  Adkomst

  Kjører mot nord på Tittelsnesvegen/Fv47. I rundkjøringen ta 1. avkjøring ut på skeisvollsvegen. Kjør ca. 500 meter før du tar av til høyre. Boligen vil da komme på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 24 750,-
  • kr 33 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 023 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- Felleskostnaden dekker felles bygningsforsikring samt avsetning til diverse vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 4 820,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 409,- pr. år. Dette forutsetter lite abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 382 842,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Sameiebrøk: 66/528.

  Sentrale lover

  Kontakt megler.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 26.10.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. nov. 2021

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-21-00215
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.