Tormods veg 2 B, 5518 HAUGESUND

Tormods veg 2 B

Haugesund
Prisantydning

1 590 000,-

 • BRA67㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1992
 • Omkostninger48 070,-
 • Totalpris1 638 070,-
 • Felles/mnd500,-

Innflytningsklar 3-roms selveierleilighet - Tidsriktige fargevalg - Attraktiv beliggenhet!

Beskrivelse

Leilighet innredet over ett plan som inneholder: Gang, bad, 2 stk soverom, stue/kjøkken, innvendig og utvendig bod.

Lys og fin leilighet, nymalt med moderne lyse farger. Leiligheten fremstår som velholdt og påkostet.

Stor lys stue med store vindusflater. Det er en åpen kjøkken/stue løsning. Terrassedør ut til solrik balkong som ligger sørvest vendt. Eier har benyttet GET som internettleverandør, men det er lagt Altibox til husvegg nede. Vinduene ut mot balkong har ny pakning.

Kjøkkenet har en stor innredning med god lagringsplass. Innredningen er fornyet med malte fronter. Frittstående kjøleskap, oppvaskmaskin og stekeovn medfølger handelen. God plass på kjøkkenet til spisebord.

Gulvet på badet er renovert i 2020 med fliser og varmekabler. Malt baderomspanel på vegg. Dusjkabinett, gulvstående toalett, vask i seksjon, vegghengt skap og varmelampe montert på vegg. Vaskemaskin medfølger også handelen.

Dobbelt soverom med garderobeskap. Enkelt soverom med garderobeskap og nytt vindu for 6/7år siden.

Gang med innhukk til yttertøy, sikringsskap med automatsikringer og tilkomst til kryploft med gode lagringsmuligheter.

Gjennomgående parkett i gulv, foruten innvendig bod og bad.

Stor innvendig bod med belegg og sluk i gulv. VVS 120L. Utvendig bod på ca.5-6kvm.

Oppsummering takst rapport: Lys og fin leilighet som fremstår som velholdt og påkostet ved behov. Leiligheten er i all hovedsak fra byggeår, men de fleste overflater er malt opp og det gjør at leiligheten fremstår som nyere enn hva byggeår tilsier. I tillegg er gulv på bad renovert i 2020. leiligheten bærer generelt preg av datidens byggeskikk og må ikke forveksles med dagens. Normalt vedlikehold iht alder må forventes. Det er ikke registrert unaturlig fukt på befaring.

Primærrom

Gang, bad, 2 stk soverom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg boder datert 10.05.1993.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Gard/Haraldsvang

  Boligen ligger sentralt plassert på Haugalandet. Her har en kort avstand til de fleste fasiliteter og kort gangavstand til Gardsenteret.

  Her er du plassert meget gunstig i forhold til turmuligheter, fritidsaktiviteter, treningsanlegg og mye annet.

  Haraldsvang er perfekt for koselige spaserturer eller joggeturer.

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 39 750,-
  • kr 48 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 638 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- Dekker forsikring bygg og avsetning til diverse vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 5 935,- pr. 2020. Avløp, eiendomsskatt og vann. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 385 037,- for 2018 Oppgitt ligningsverdi er for boliger brukt som primærbolig.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.02.2021 og selgers Egenerklæring datert 15.02.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00054
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.