Tormods veg 4A

Haugesund
Prisantydning

2 490 000,-

Solgt
 • BRA110㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1993
 • Omkostninger79 400,-
 • Totalpris2 569 400,-

Attraktivt beliggende enebolig på Trudvang/Gard. Nyere og flott kjøkken. Uteområder.

Beskrivelse

Stor gang med trapperom. Trepanel på vegger og fliser på gulv.

Vaskerom med ny VVB (2023). Malte overflater på vegger og vinyl på gulv.

Bad 1 med baderomstapet på vegger og fliser på gulv. Varmekabler i gulv. Dusjkabinett, baderomsseksjon, wc.

Fint og lyst kjøkken i hvit utførelse med integrerte hvitevarer. Benkeplate av stein. Masse god lagringsplass samt benkeplass.

Stor vinkelstue med vedfyringsovn. Her har de tatt bort soverom 3 for å lage stuen større. Dette kan enkelt settes opp igjen med lettvegger. Utgang til usjenert, nord/Vest vendt terrasse.

Loft:

Gang med malte overflater på vegger og laminat på gulv.

Soverom 1 er stort med skyvedørsgarderobe. Malte overflater på vegger og laminat på gulv.

Soverom 2 er også et dobbeltrom med god plass. Malte overflater på vegger og laminat på gulv.

Baderom med baderomstapet på vegger og vinyl på gulv. Badekar, wx og baderomsseksjon.

Utvendig bod.

Detaljer

Gang, vaskerom, baderom, kjøkken, stue, soverom, soverom, gang, bad.

Utvendig bod.

Bygningsinformasjon

Generell Baderommet og vaskerom er utført etter byggeforskrift fra før 1997 og det vil på grunn av dette være påregnelig med oppgradering for at baderommet skal tåle normal bruk etter dagens forskrift og anbefalinger. Det er lagt nyere fliser fra 2008 ovenpå eldre vinylbelegg på bad 1. etg. Dette betyr at levetiden for tettesjiktet under fliser er utløpt, og det vil derfor være påregnelig med oppgradering. Det er også eldre våtromstapet på vegger også fra byggeåret. 1. ETASJE > BAD Vurdering av avvik: • Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. En må forvente generell oppgradering av våtrommets tettesjikt/membran for at våtrommet skal tåle en normal bruk etter dagens krav (tett våtsone). En samlet TG 3 for rommet er satt med bakgrunn i alder og manglende tetthet i våtsonen på rommet. Det er ikke behov for å gjennomføre en detaljert tilstandsanalyse, etter standardens krav. Konsekvens/tiltak • Våtrommet må totalrenoveres. Alle forhold med tettesjikt, våtsone, sluk m.m. må dokumenteres. Dette baderommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens anbefalinger og krav. Kostnadsestimat: 100 000 - 300 000

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse datert 28.10.1993 foreligger med følgende anmerkninger: - Montere 1 stk 6 kg ABE brannslykningsapparat. STRAKS -Gelender (håndlist) begge sider i trapp. STRAKS -Ventilasjon føres over tak fra WC og vaskerom 1. etg og fra bad/WC på loft. STRAKS - Frisklufttilsførsel spalte i dør til bad/wc på loft og vaskerom 1. etg . STRAKS - Takrennenedløp tilkobles.

Det foreligger godkjenning på tiltak - oppføring av bod datert 09.05.2007.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i angitte rom. Vedfyringsovn. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende i en av byens mest attraktive områder, Trudvang. Kort veg til Haugesund sentrum og Mekka av turområder like utenfor inngangsdøren. Kort gangavstand til alt av skoler, barnehager, butikken og idrettsarenaer.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 79 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 569 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 183,- pr. 2024. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk og opplyst beløp er prognose for 2024 basert på eiers tidligere forbruk. I tillegg kommer renovasjon fra HIM på kr 3 411,- pr år.

  Ligningsverdi

  kr 680 023,- for 2022 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  27.02.2024 og selgers Egenerklæring datert 06.02.2024. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 27. mar. 2024

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01240005
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.