Torvvikvegen 28

Kopervik
Prisantydning

2 190 000,-

Solgt
 • BRA90㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2013
 • Omkostninger64 580,-
 • Totalpris2 254 580,-
 • Felles/mnd175,-

Svært lekker leilighet i andre etasje - 3 soverom - Moderne innredet - Utsikt- Attraktiv beliggenhet!

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående bra standard og fremstår som moderne innredet.

Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass og samtidig god plass til spisegruppe. Leilighetens stue og kjøkken er i åpen løsning og de store vindusflatene gir rommet godt med naturlig lysinnslipp. Stuen fremstår som romslig med plass til en stor sofa samt øvrig møblement. Det er utgang til kjekk terrasse med glassrekkverk fra rommet.

Leilighetens baderom har tidløse fliser på både gulv og vegger og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt dusjhjørne. Opplegg til vaskemaskin samt god plass til øvrig oppbevaring om ønskelig.

I leiligheten finnes tre soverom, hvor det ene i dag disponeres til kontor/ hobbyrom. Hovedsoverommet er av svært god størrelse, har godt med garderobeskap og er malt i moderne fargevalg.

Entreen har lekre fliser på gulv og muligheter for oppbevaring både i gang og eventuelt teknisk bod. Leiligheten har også utvendig bod like utenfor ytterdør, samt sportsbod på bakkeplan ved parkering.

Detaljer

Leiligheten ligger i andre etasje og inneholder: Entrè, teknisk bod, tre soverom, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utvendig bod ved entrè samt ved parkeringsplass.

Bygningsinformasjon

Det foreligger godkjente tegninger som stemmer med dagens bruk.

Bebyggelsen består av leilighet oppført på 2. etasje som ligger i en vertikal og horisontaldelt bygning med fire leiligheter og 2 etasjer. Bygning av mur kledd med fasadeplater. "Flatt" tak i trekonstruksjon. Ukjent type tekking. Vinduer av pvc- plast. Isolerglass. Dører av pvc- plast. Isolerglass. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Følgende momenter har fått TG3(store eller alvorlige avvik) eller TG2(Avvik som kan kreve tiltak) i tilstandsrapporten: TG3: - Dør på utvendig frittliggende bod må fornyes. TG2: - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav. Målt høyde på rekkverk er 90cm. - Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. - Våtrommet har to sluker. Den ene sluken ligger under påstøp. Den andre sluken ligger over påstøp. Det anses som vanskelig å utarbeide korrekt utførelse av membran slik plasseringen av slukene er utført. Det ble registrert noe manglende fall til sluk i dusjsone. - Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt. - Varmtvannstank er koblet med plugg i stikkontakt. - Det anbefales kontroll av el- anlegg hvert 5. år.

Primærrom

Bruksareal 2. etasje: 90 kvm Primærrom 2. etasje: 87 kvm Gang, tre soverom, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken. Sekundærrom 2. etasje: 3 kvm Bod.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, firemannsbolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende leilighet som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Barnevennlig beliggenhet i Kopervik med kort avstand til nye Stangaland barneskole. Nabolaget har også en flott badestrand for kjekke sommerdager. Få minutter unna ligger blant annet Kopervik sentrum, barnehager, Vidergående skole, spisesteder, matbutikker og kino.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  • kr 2 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 64 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 254 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 175,- pr. mnd. som dekker andel av felles forsikring. Sameiet betaler 1/4 hver når faktura på felles bygningsforsikring kommer. Beløpet kan avvike.

  Kommunale utgifter

  kr 12 724,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 604 936,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og sekundærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Vi gjør oppmerksom på at etter eierseksjonsloven §23 er det kun lov å eie to seksjoner i ett sameie.

  Sameiet er ikke formelt og har kun hver andel av felles bygningsforsikring i felleskostnader.

  Lampe over stuebord medfølger ikke.

  Sameiet har egen ordning på klipping av felles hage. Dette gjøres etter tur.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.01.2023 og selgers Egenerklæring datert 19.01.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 27. apr. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230031
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.